Avond- vierdaagse

Voor de eerste keer

We kregen van school de uitnodiging om mee te doen met de avond- vierdaagse. Vol enthousiasme deelde ik dit met mijn vader die ook alle vier de avonden mee wilde gaan lopen.

Voor ons drie werd het allemaal een uitdaging. Voor mijn zoon met zijn korte beentjes iedere avond 5 km, voor mijn vader met zijn reuma en voor mij met mijn knie. We besloten het lekker op ons eigen tempo te doen.

avond- vierdaagse

Vroeger en nu

Torn wij vroeger meededen met de avond- vierdaagse werd er door de hele slinger mensen uit volle borst “potje met vet” gezongen. Tot en met couplet 10003 ongeveer. Super gezellig om de sfeer erin te houden. Helaas is dit niet meer, in ieder geval niet bij onze avond- vierdaagse. We hebben hem zelf nog een aantal keer ingestart, maar onze zoon dacht dat we zongen “potje met pret” of “potje met Fred” haha. 

Gezellig 

We liepen mee met een hoop ouders van onze school en het was ook onderweg zeer goed verzorgd met een gezonde versnapering. Onze zoon was de ene keer met zinn vriendjes aan het lopen en de andere keer gezellig met ons. Het waren avonden om lekker bij te kletsen over van alles en contact te maken met andere ouders van school. 

We hebben het gered 

Elke avond 5 km, 20 km in totaal en het lijkt alsof hij het zonder moeite deed. Ik denk dat hij samen met zijn vrienden wel de dubbele afstand gemaakt heeft door het rennen en spelen.


Echt een overwinning met een mooie medaille voor ons allemaal.


Volgend jaar gaan we zeker weer mee doen voor de tweede medaille. En voor deze mama was het een kick start voor lekker bewegen deze zomer want na dag 3 voelde mijn knie echt goed! 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/dagelijks-leven/avond-vierdaagse/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge