Als je jarig bent mag je trakteren…

Hoera jarig

Er is er een jarig

Er is er een jarig en dat wordt natuurlijk gevierd. En wat is nu het allerleukste als je op school zit? Dat je mag trakteren aan je klas. Het is de eerste keer dat hij mocht trakteren in de klas want op zijn school vieren ze de kinder verjaardagen vanaf het moment dat ze 5 jaar oud worden.

Een aantal weken geleden begon ik al met het bestellen van de materialen die ik nodig had voor de traktatie en nam ik contact op met Yoyo Bear. Na de laatste samenwerking die ik met hun had hadden ze mij de vraag gesteld of ik het leuk zou vinden om in samenwerking een blog te schrijven over uitdeel traktaties als mijn zoontje jarig zou zijn. Dat leek ons natuurlijk heel erg leuk.

Ik wilde dus een traktatie met een beetje van mezelf en een beetje van Yoyo Bear. Ik kreeg 21 fruit Yoyo’s toegestuurd en toen kon ik beginnen in het daadwerkelijk maken van de traktaties.

Best veel werk

Ik legde de lat ook totaal niet hoog voor mezelf (haha). Maar ik moet toegeven dat er toch wel een uur of 3 werk in heeft gezeten. Ik maakte namelijk persoonlijke sleutelhangers voor ieder kindje in een superhelden thema! De sleutelhanger en de fruit Yoyo’s maakte ik aan elkaar vast en zo had ik uiteindelijk 21 gave traktaties. Ik ben best trots op het eindresultaat en de kindjes en juf vonden het ook erg leuk!

traktatie

traktatie geheel

Wat ik erg fijn vind is dat het eruit ziet als snoep maar toch gezond is! En ze mochten er eentje opeten in de klas en een mee naar huis nemen. Dat is handig van deze verpakkingen dat er twee fruit yoyo’s in zitten. Zo konden de kindjes twee keer genieten van de leuke en lekkere traktatie.

Bedankt Bear nibbles voor wederom leuke samenwerking!!!

 

 *Dit is een blogpost met een samenwerking. Lees hier meer over op mijn Disclaimer.

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/dagelijks-leven/trakteren-jarig/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge