Back to school…

Hoera!!! de vakantie is voorbij. Terug naar school…

Damien vond het allemaal maar te lang duren die kerstvakantie. Arme kind krijgt wat te voortduren als hij straks zes weken zomer vakantie heeft. Niet dat hij zich ook maar een moment verveeld heeft de afgelopen twee weken kerstvakantie, want hij heeft een hoop gedaan. Als hij op een uitstapje ging in de vakantie en hij kreeg een trommeltje met wat rauwkost of fruit mee dan zei die steeds bedankt voor het pauzehapje hahaha! Zit er dus goed in. Dus je kan wel raden dat meneertje echt zin heeft in school  morgen. Hij heeft zelfs een tekening gemaakt voor de juf en hij heeft al helemaal bedacht wat hij er bij gaat zeggen. Ben ook benieuwd of dat echt gaat gebeuren.

Zelf was ik wat minder goed voorbereid want ik had weinig in huis voor een leuk hapje dacht ik. Ik moet zeggen dat hij weer erg leuk is geworden met eigenlijk allemaal restjes die nu op zijn.  We waren gister uit eten geweest en hij vond alle sushi maar raar omdat er dingen in zitten wat hij niet lekker vind dus vandaag maakte we als proef kinder-sushiballetjes. Een balletje rijst met daarin een stukje komkommer. Om hem op te leuke maakte we er een schattig vogeltje van in een nestje van komkommers. Ik maakte er nog twee lieve hartjes van komkommer, paprika en wortel bij uit en de ene kant was klaar. 

Aan  de andere kant hebben we een ei wat in zo’n magnetron ding is klaar gemaakt. Je stoomt er je ei als het ware mee. Ik heb hem geklutst met wat peper en zout. Daarna gegarneerd met wat kleine stukjes paprika voor het lekkere. Het bakje heb ik opgevuld met wortel sticks. Dus er staat voor morgen weer een super gevarieerd en gezond pauzehapje te wachten om opgegeten te worden op school morgen.

 

Nieuw project…

Ik ben met een nieuw project bezig in samenwerking met een vriendin die haar eigen bedrijf heeft in het coachen van mensen op gebied van gewichtsverlies. Iedere week op donderdag komt op haar blog een stuk door mij geschreven. Ik schrijf hier over gezond eten, lekkere recepten en leuke belevenissen rondom de keuken. Ben je benieuwd geworden naar mijn blog bij haar klik dan hier. Je kan hem ook op mijn pagina terug vinden. Klik dan hier.

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/back-to-school/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge