Kom op konijntje…

Mijn zoontje mocht vandaag het thema verzinnen voor zijn pauzehapje morgen.

 

Druk was die met alle prikkers in de weer en viste er twee schattige konijnen prikkers uit! Doe hier maar wat mee mama ik ga vast mijn schoen zetten en zingen!

 

Dat is natuurlijk veel belangrijker dus nadat die eindelijk in bed lag heb ik zijn pauzehapje gemaakt.

 

En omdat het morgen vrijdag is krijgt hij er een lekkere verrassing bij. Twee stukjes wafel in de vorm van konijntjes 🙂


Om alles uit te steken gebruik ik een koekjes vorm in de vorm van een konijntje. Deze vormpjes zijn heel leuk omdat ze uit twee delen bestaan. Het gedeelte waar je mee kan uitsteken en een gedeelte waarmee je een afdruk kan maken van het gezichtje.


Je kan ze bij alles gebruiken ook bij brood en zelfs daar kan je de afdruk van het gezichtje bij gebruiken. Ik heb er vandaag voor gekozen om alleen de omtrek te gebruiken en niet het gezichtje.

 

De uitstekers kan je bestellen via aliexpress. Ze kosten daar bijna niks. Ben je geen fan van hier bestellen. Heel veel lunch gerelateerde webshops verkopen deze ook alleen zijn ze dan een stuk duurder.

 

Om het eten gescheiden te houden maak ik gebruik van silicone cupcake vormpjes. Ideaal om schoon te houden want ze kunnen gewoon in de vaatwasser. Ook verkopen ze de vormpjes in heel veel verschillende kleuren en vormen. Deze heb ik gekocht bij de xenos. Ik heb ze ook nog in de vorm van een ster maar daar past niet zoveel in als de traditionele ronde vorm.

 

Heb je instagram? Dan kan je me daar ook volgen op http://www.instagram.com/happylunchboxes_laura

Fijn weekend alvast en eet smakelijk!!

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/kom-op-konijntje/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge