De konijntjes vliegen je weer om de oren…

De konijntjes springen de Yumbox weer uit…

Als Damien mag kiezen welk vormpje hij van zijn groente wil dan duikt hij met zijn neus in de bak met uitstekers. Eigenlijk weet ik dan al welke uitsteker er tevoorschijn komt “het konijntje”. Hij had al een aantal dagen zijn zinnen hierop gezet want dit konijnen uitstekertje was nieuw. Hij is echt super klein, ongeveer zo groot als een 5 centje. Dit formaat is ideaal voor het uitsteken van een stukje wortel of reepje komkommer.

En bij konijntjes horen natuurlijk wortels. Ik heb de stukken wortel opgeleukt met twee nieuwe prikkers in de vorm van blaadjes. Zo maak je er gelijk een feestje van.  Ik maakte al eens eerder een bakje vol met konijnen. Je kan hem hier vinden. 

Ja je ziet het goed ik heb het bakje lekker aangevuld met een stukje zelfgemaakte pizza. Ik deed op de pizza stukje ham en wat verse tomaat. Dat zal smullen worden morgen. In het kleine vakje van de Yumbox zitten een paar stukjes nootjes en rozijnen. De nootjes zijn ongezouten. Dus ik denk dat mijn kleine konijntje zijn buikje weer lekker vol eet op school.

Hoe ziet mijn opruim systeem eruit van alle prikkers en uitstekers…

Ik heb sinds vorige week een super handige hobby koffer voor alles wat ik gebruik. Het lag eerst allemaal door de keukenlade heen te zwerven en daar werd voornamelijk mijn man niet echt gelukkig van. Toen ik begon over dat ik het allemaal wat wilde ordenen moedigde hij dat gelijk aan. Dus nu zit alles in een handige hobby koffer. Nu moet ik wel eerlijk zijn dat de koffer eigenlijk nog te klein is of ik heb teveel spulletjes. Dus ik heb nog steeds een groot vak van de keukenlade erbij nodig. Er moet dus echt nog een koffer bijkomen om de laatste dingen erin op te bergen.

Super trots…

De foto van de pindakaas- havermout koekjes die ik laatst maakte voor de gastblog bij Afslankbuddy Shirin is opgepikt door het merk van de lunchtrommel waarin ik ze fotografeerde. Zij gaven me een vermelding op hun Facebook site en instagram pagina. Ik was dus echt door het dolle heen toen ik deze eerste vermelding van mijn werk kreeg. Jeetje hoe trots kan je zijn! Ben je ben benieuwd over welke lunchtrommel ik het heb? Ik schreef er een blog rond de feestdagen over. Ik kreeg hem van mijn man en ik ben er helemaal verliefd op. Hij is zo vrouwelijk en ik kan niet wachten tot ik hem mee kan nemen naar mijn werk over een week of twee.

Wat vinden jullie leuk om als thema terug te zien op www.happylunchboxes.nl ? Ik zou het leuk vinden als je je idee achterlaat in de comments hierbeneden…

 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/konijntjes-vliegen-weer-om-oren/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge