Wat gebeurd er als papa je lunch maakt…

Mama gaat een avondje uit

Yeah! gister was het eindelijk zover lekker een avondje uit met mijn  beste vriendin. We gaan nu een aantal jaar om de zoveel tijd naar de Ladies night in de bioscoop. Gister avond keken we naar 50 shades darker. Heerlijke film maar helaas kan de film de boeken niet ervaren. Maar dat mocht de pret niet verstoren we hadden een super gezellige avond. En wat ook niet geheel onbelangrijk is Damien had lekker boysnight met papa! Toen mijn man uit zijn werk kwam moest ik eigenlijk al vlak na het eten weg om op tijd te zijn in de bioscoop en dat betekende dat ik geen tijd had om het pauzehapje voor te bereiden en aangezien ik tegen middernacht thuis zou komen liet ik mijn man het pauzehapje maken.

En als papa je pauzehapje maakt dan is het natuurlijk een mega verwennerij. Damien kreeg mee naar school ontbijtkoek in de vorm van Mickey Mouse belegd met kaas en pindakaas! (haha), een bifi worstje en twee prikkers gevuld met ham blokjes en winterpeen. Ik kan niet anders zeggen dat mijn man echt een super leuk bakje heeft gemaakt voor Damien. misschien niet het meest gezonde maar wel helemaal Bento! Hij was er zelf ook wel erg trots op en was helemaal blij om te horen dat het bakje bijna schoongelikt mee terug naar huis was gekomen.

Lunchpakket voor morgen

Morgen krijgt Damien een wat groter lunchpakket mee dan normaal. Damien mag namelijk voor het goede doel met zijn vader mee op de vrachtwagen. Ze gaan de spinning fietsen voor het goede doel event Spinning for Sophia daar brengen zodat van het weekend alle mensen weer druk kunnen fietsen voor het goede doel. Ik stopte alles in een koeltasje zodat het lekker blijft.

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/pauzehapje-door-papa/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge