sterren

Twinkel, twinkel kleine ster…

Wat een dag…

Vandaag was het echt een dag van rennen en vliegen. Waar de ochtend eigenlijk heel rustig was want ik mocht uitslapen (YEAH) was de middag echt mega druk. We hadden eerst gezellig een verjaardag ongeveer aan de andere kant van Nederland. Toen we rond 15:30 uur thuis waren ben ik gelijk aan het avondeten begonnen want mijn schoonouders kwamen eten. Ik maakte een hele rouge label kip klaar. Dat is een echt lekkere Franse kip. En wat was die weer goed gelukt. In de hoop dat er misschien nog kip over zou zijn wachtte ik nog even met het maken van het pauzehapje. Maar de kip was zo goed gelukt dat er helemaal niks meer over was. Aangezien mijn schoonfamilie Frans is, is het normaal dat de kip tot aan het karkas kaal geplukt wordt. Dus er was gewoonweg helemaal niks meer. Compliment voor mij natuurlijk!

Twinkel, twinkel…

Damien zingt al dagen het liedje van twinkel, twinkel kleine ster. Ook in het Engels passeert dit liedje regelmatig de revue in ons huis. En aangezien meneer op school in de Sterren klas zit is het morgen dubbelop feest in de trommel. Want ik heb een Sterren trommeltje gemaakt.sterren

Echt de ster uitsteker maakt overuren hier in huis want deze is ook gewoon zo leuk en makkelijk in gebruik. Bijvoorbeeld bij een hardgekookt ei. Je drukt voorzichtig de uitsteker erin tot je het eigeel voelt. Zodra je het eigeel voelt haal je voorzichtig de steker eruit en het eiwit komt gelijk mee. Je hebt nu van een gewoon saai ei gelijk iets leuks gemaakt. Hoe simpel kan het zijn. Samen met wat rauwkost en wat ster zoutjes heb je gelijk weer een gevarieerd leuk uitziend trommeltje. Ook heb ik in zijn trommeltje een lief kaartje gedaan en een leuk vorkje zodat hij makkelijk de rauwkost eraan kan prikken.

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/twinkel-twinkel-kleine-ster/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge