Van bloemetjes wordt je blij! 

Jaaaa! Hij is weer zo leuk geworden het pauzehapje voor morgen. Het was weer even lastig want er was amper wat in huis om wat mee te maken. Ik moest zelfs een nieuwe komkommer erbij halen omdat het net te weinig was om iets mee te maken. Samen met een restje van het avondeten is het weer een gevuld bakje geworden. 

De bloemetjes buiten zetten…

Helaas werkt moeder natuur aan deze kant van Nederland (Zuid-Holland) nooit mee wat betreft het leuke winterse weer. We hebben wel altijd de nadelen zoals de kou, vieze natte drap wat eigenlijk voor sneeuw had moeten doorgaan en regen. “Echte” sneeuw dat kennen wij hier amper joh. Als we dan toch geen leuke sneeuw om op te sleeën krijgen doe dan maar gewoon de lente en een lekker zonnetje. Maar ik denk dat het nog wel even duurt voordat de eerste bloemetjes hun kopjes weer boven de grond steken. Daarom maakte we er gewoon een leuk pauzehapje van. Van bloemen wordt je blij en ze zien er zo gezellig uit! Dus van dit bakje kan Damien alleen maar blij worden want er zitten alleen maar dingen in die hij heerlijk vind! En dan ziet het er ook nog een super lief en gezellig uit! 


Ook vandaag heb ik weer een restant van het avond eten erin gedaan. We aten een heerlijke gebraden kip en er bleef nog wat over dus dat kan mooi mee naar school! 
Om de bloem van boterham wordt te maken gebruikte ik het volgende stappen plan die ik op #moodkids vond. Hier wordt stap voor stap per foto uitgelegd hoe je van een plakje vleeswaren een bloem maakt.  


Ga je zelf ook proberen een vleeswaren bloem te maken? Laat het me weten ik ben benieuwd naar het resultaat…

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/van-bloemetjes-wordt-je-blij/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge