Wie zoet is krijgt lekkers…

Mijn zoontje is momenteel helemaal in de ban van Sinterklaas liedjes zingen. En sommige stukken van de tekst vallen hem op en heeft hij vragen over. Zoals het stukje wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe!.

Dus we hebben samen dit pauzehapje gemaakt in de stijl van dit stukje van het liedje. Hij heeft me ook vooral geholpen met het opeten van de stukjes die overbleven of die hij had ingepikt.

We hebben een sinterklaas van een gekookt ei gemaakt met op zijn hoofd een mijter van paprika en een stukje kaas. Vastgezet met een stukje saté prikker. De ogen heb ik via AliExpress besteld. Je kan zoeken op “fruit picks of bento eyes”.  Zijn mond is ook een stukje paprika.

De roe is gemaakt van wortel en komkommer gesneden in dunne reepjes en vastgezet met wat bakkers touw wat ik gekocht heb bij de action.

Het zoete in het pauzehapje zijn 3 kruidnootjes. 

Alles zit voor school in de snack yumbox. Een van mijn favoriete pauze bakjes. Je hebt ze in een paar verschillende maten van deze kleine snack variant naar een lunchtrommel met 6 vakken. Wat zo fijn is aan deze snackbox/ lunchtrommel is dat ze lekvrij zijn. Je kan dus zelf yoghurt meegeven als je dat fijn vind en door de verschillende compartimenten blijft het eten gescheiden van elkaar zitten in de trommel. 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/wie-zoet-is-krijgt-lekkers/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge