Zomer in een bakje…

Ik zie jou graag…

Met de aankomende Valentijnsdag in het oog start er natuurlijk weer een super leuk doorlopend thema hier in huis. Hartjes hartjes en nog meer hartjes. Wat hoe fijn is het om je kindjes te laten weten. Ik zie jou graag! Mama of papa denkt aan je ook als je op school keihard aan het knallen bent. De lunch is een uitgerekend moment voor! Met een hartje of een lief briefje in hun trommel. Maar daar hoeft het natuurlijk geen valantijn voor te zijn! Hartjes kunnen altijd..

Morgen in het 10uurtje… Hallo zomer in een bakje…

  • Aardbeien, verrassend zoet voor deze tijd van het jaar! 
  • Druiven 
  • Griekse aardbeien kwark 
  • Noten & zaden mix 

Ik ben vooral heel benieuwd of de noten & zaden mix op gaat. Het is namelijk zo als ik dingen soms thuis aanbied zit meneer in de lust ik niet fase… gevolgd door een dramatische zucht of het rollen met de ogen. Echt waar als er hier in de buurt een toneel school zat had ik deze meneer ingeschreven. Maar wat is het gekke met deze jongen. Stop je iets “nieuws” of iets wat voorheen afgekeurd werd in z’n trommel gaat het op. Oké niet altijd maar meestal wel. Dus we gaan het zien met de noten& zaden mix morgen. Oh ja en die aardbeien Griekse kwark die verkoop ik dus als danoontje hé! Soms moet je het niet bij de naam noemen als ze in die lust ik niet fase zitten… 

⭐️De giveaway actie…⭐️

Een aantal dagen geleden poste ik op Facebook een weg geef actie met mijn favoriete bento spulletjes. (Net of ik een beroemde blogger ben haha) Nee even zonder dolle gewoon omdat ik blij bent dat mijn blog zo goed gelezen wordt en ik iets terug wilde doen voor jullie. Ik moet zeggen ik had van tevoren niet verwacht dat ik zulke leuke en lieve reacties zou krijgen! Iedere reactie vond ik stuk voor stuk leuk om te lezen! Uiteindelijk heb ik 3 van mijn favo setjes spulletjes weg gegeven vanavond. Ik hoop dat de winnaressen hun kindjes hier super blij mee gaan maken zoals ik iedere dag ook voor Damiën probeer. 


Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/zomer-in-een-bakje/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge