Broodtrommelliefde

Fiep Westendorp

Ik ben hier zo blij mee. Ik mag van broodtrommelliefde de nieuwe limited edition broodtrommel kaarten reviewen. Ik wilde deze zo graag zelf aanschaffen maar nu mag ik ze reviewen en een set weg geven!  Lees snel verder.

Dit jaar viert Fiep Westendorp namelijk haar 100e verjaardag en om dat te vieren hebben ze in samenwerking met broodtrommelliefde deze gave kaarten ontworpen! En met deze gave kaarten wordt iedere trommel een feestje in een stijl wat kinderen herkennen van de fijne  boeken van Fiep Westendorp.broodtrommelliefde kaarten

Gebruiksgemak

De kaarten zijn van zeer stevig materiaal met een gladde coating. Daardoor is het ook niet erg als ze vies worden in de trommel want je kan ze zo weer met een doekje schoonmaken, iets waar deze moeder van houd want ik geef nogal vaak “nat” fruit mee en het zou toch zonde zijn als de kaarten na een keer meegeven weg gegooid zouden moeten worden. En wat ik ook prettig vindt aan de kaartjes is dat ze afgeronde hoeken hebben, zo snijden die kleine vingertjes van mijn zoontje zich niet aan de kaarten.

De plaatjes zijn zeer herkenbaar voor de kinderen en zelfs al kunnen ze nog niet lezen het plaatje zegt genoeg. er zitten plaatjes in van een fijne schoolreis, fijne verjaardag, over het weer, schoolactiviteiten en nog veel meer. Er zitten ook een aantal blanco kaarten  in die je zelf kan schrijven met een persoonlijke boodschap voor je kindje, of wees creatief en kleur zelf een leuk plaatje.

Mijn kleine schooier vond ze in ieder geval helemaal geweldig! Hij vond vooral die van floddertje die s’middags samen wil bakken in de keuken het leukste! We hebben die middag lekker samen koekjes gebakken! Zo kan je je kindje al voorpret laten hebben voor een bedachte activiteit in de middag.

Win-actie

Ik mag met trots vermelden dat ik van broodtrommelliefde een hele leuke giveaway mag doen. Namelijk een hele set van de limited edition Fiep Westendorp kaarten. Hoe gaaf is dat!!!! Maar wees niet getreurd als als je niet wint. Voor 14,95 kan je ze zelf aanschaffen in de shop van broodtrommelliefde.

giveaway actie

Wat moet je doen om deze gave kaarten te winnen?!?

Op zondag 28 mei 2017 maak ik de winnaar bekend op mijn Facebook pagina!

Dit is een blogpost met een samenwerking.