Yo Yo Bear fruit rolls

Review Yo Yo Bear pure fruit rolls…

banner yo yo fruit

 Mijn allereerste review

Waaaaah! Ik ben helemaal door het dolle. Ik had mijn stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd naar het hoofdkantoor van Bearnibbles met de vraag of ik hun nieuwe product de fruit rolls mocht testen voor mijn blog. Bij het lezen van hun site werd ik namelijk al helemaal enthousiast want in hun fruit rolls zit namelijk niks anders dan fruit en een klein beetje groente. Het is gedroogd en daarna opgerold tot een yoyo. Ook worden er geen fruit concentraten gebruikt. Helemaal top dus. Dit lijkt me een ideaal producten om bijvoorbeeld eens per week mee te geven in de lunchtrommel als extra verwen momentje.

Dezelfde avond werd ik al terug gemaild met het leuke nieuws dat ze me een test pakketje gingen opsturen. Twee dagen later lag er een beren goed pakket op de mat te wachten klaar om getest te worden door ons.

Het testpanel was er klaar voor

Jeetje wat was mijn kleuter ongeduldig om te gaan testen. De vrolijke kleuren spraken hem gelijk aan. Je wordt ook echt blij van de zachte kleuren die ze gebruiken voor de verpakking. De YoYo’s komen in vier verschillende smaken namelijk aardbei, mango, framboos en appel. We begonnen bij de eerste verpakking.

Tijdens het proeven werd uitvoerig de verpakking bestudeerd.

Dit was de smaak appel. Toen de verpakking open ging was daar gelijk al de allereerste verassing. Er zitten in iedere verpakking spaarkaarten die je kindje kan sparen. Daar zal ik straks wat meer over vertellen. De appel was gelijk de smaak van een lekker fris groen appeltje. Ik vond hem niet al te zoet en de structuur is prettig. Het is net of je een “echt” snoepje eet. Deze mama wordt er blij van en de kleuter ook.

De tweede smaak die we gingen testen was de framboos. Wauw deze was een stuk zoeter dan de appel maar niet dat het glazuur van je tanden afknalt. Juist een prettig soort zoet. Het smaakt puur naar framboos. Soms heb je van die snoepjes die zo kunstmatig naar framboos smaken maar hier heb je het gevoel alsof je een echte framboos eet.

 

Mama’ s favoriet!!!

De derde smaak die uitvoerig onder de loep werd genomen was mango. Echt ik ben om. Doe mij iedere dag maar zo’n lekker mango snoepje. Ik hou sowieso van mango en dan vooral in de zomer. Met dit snoepje waande ik mezelf even in de zomer. Jammie!!! Mijn kleuter was in eerste instantie even angstig om te proeven want die is juist helemaal geen fan van mango. Maar het ” snoep” idee zorgde er toch voor dat ook hij een hap nam en het nog lekker vond ook. Het was tot nu toe zeker niet zijn favoriet. Hij bleef tot nu toe bij de appel smaak maar mango smaak is absoluut de favoriet van mama.

 

Yeahhhh kleuters favoriet!!!

De laatste smaak en dit was voor mijn  kleuter denk ik de hemel aan snoepjes. Aardbei. Nu zijn aardbeien sowieso zijn lievelingsfruit dus ik was heel erg benieuwd of deze smaak ook daadwerkelijk naar heerlijk zomerse aardbeien smaakte. Volgens mijn kleuter was deze smaak echt de allerbeste!!! Met stip op nummer 1. Ikzelf was een klein beetje teleurgesteld. Ja, het smaakt absoluut naar aardbeien maar ik vond het echt veel te zoet. Zeker de eerste hap die ik nam dacht ik echt wow wat zoet. Als je daarna wat meer hapjes ervan neemt dan proef je wel het fruitige van de aardbei erdoorheen en overheerst het zoete wat ik bij de eerste hap had niet meer.

Verzamelplaatjes en wereldkaart met stickers

In iedere verpakking van de fruit rolls zit een verzamelplaatje. Je kan er wel 80 sparen.Elke verzamelkaart staat voor een land. In ieder doosje wat je koopt zitten vijf zakjes maar daarin twee fruit rolls. Per zakje zit 1 verzamelplaatje. Je spaart dus 5 plaatjes per doosje. Per zakje zit ook een barcode en bij 10 barcodes kan je ze opsturen en ontvang je een avontuurlijke wereldkaart en stickers. Ik vind dit een hele leuke toevoeging voor je kindje. Die van mij is nu al helemaal blij met zijn verzamelkaarten. Op elke verzamelkaart staat hoe je Hallo zegt in de taal van dat land. Wij kunnen al zeggen namaste, marhaba, bonjour en howdy!

Waar te koop

Je kan deze verantwoorde tussendoortjes kopen bij de Jumbo en Albert Heijn. Je betaald dan ongeveer 2,49 euro per doosje. Je krijgt hier dan 10 fruit rolls voor, 5 verzamelkaarten en soms zit er een “schatkistje” bij waar je de verzamelkaarten in kan opbergen.

Bedankt www.bearnibbles.com voor het leuke testpakket. Ik ga zeker in de toekomst jullie product kopen en meegeven als tussendoortje naar school van mijn kleuter!