Weekoverzicht #4 ♥ De oneindige voorraad aardbeien

Weekoverzicht #4 alweer, een beetje later dan gepland want ik was heerlijk een weekend weg met mijn beste vriendin! Aan het einde van de blog deel ik nog wat foto’s van ons weekendje weg.

Vandaag alsnog het weekoverzicht van week 15-2017

Maandag

ducky

We hadden nog echt super veel aardbeien over van vorige week dus deze week zijn deze ook weer goed vertegenwoordigd in de pauzehapjes. Door het eendje erin te doen die ik heb gekregen via een prikker SWAP lijkt het net of hij een hele grote reddingsboei om heeft. Ik vulde het bakje verder aan met een halve verse eierkoek van de bakker. Ik had een hele zak gekocht en heb deze zelf ook lekker mee genomen.

Deze week was ik niet zo lief voor mezelf op het werk. Ik heb veel tosti’s gemaakt en een paar keer maar wat aangeklooid met muesli en wat fruit. Lekker ongezonde week dus!

Dinsdag

paaspauzehapje

De Pasen is in aantocht en ik heb voor vandaag een Paas pauzehapje gemaakt. Een hele hoop lieve konijntjes in het bakje. Ik maakte een konijntje van ei door middel van een ei vormer en ik stak een konijntje uit een stukje leverworst. Het effect van deze uitsteker is zo leuk zeker omdat er ook een gezichtje in komt. Hij kreeg uiteraard nog wat heerlijke aardbeien van de markt mee. Ze waren ook zo groot dat je al na 2 aardbeien vol zit. Voor het gezellige kreeg hij nog 4 smarties mee die hij speciaal had bewaard toen hij bij opa had gespeeld.

Woensdag

Echt daar is ze weer met de aardbeien. Ik hoor het je denken. Het lijkt wel alsof mijn zoon niks anders meer te eten krijgt maar ze moeten toch op! Zelf helpen we ook goed mee maar er komt geen einde aan die mega bak die we kochten. En wonderbaarlijk blijven ze ook mooi vers. Hij wilde heel graag nog komkommer mee naar school dus ik stak er kleine bloemetjes uit voor de lente. Je kan met een paar simpele uitstekers al een heel leuk effect krijgen. Vandaag kreeg hij ook een paar chocolade pinda’s mee.

Donderdag

Een aardbei loze dag vandaag!!! De kleine man wilde heel graag weer wat brood mee naar school dus ik maakte paashaas broodjes met kaas voor hem. Ik maakte ook het rijst konijntje met dezelfde uitsteker. Toen de “normale” rijst bijna afgekoeld was heb ik het in de uitsteker geduwd tot de rijst overal netjes zat. Daarna heb ik het volledig laten afkoelen en kon zo het rijst konijntje in zijn geheel uit de uitsteker duwen. Je hoeft dus geen speciale sushi rijst hiervoor te gebruiken. Hij liet in de ochtend vol trots zijn trommel aan de juf zien en deed heel voorzichtig het bakje in de bak op school omdat die bang was dat zijn rijst konijntje kapot ging.

Vrijdag

Vandaag stond ik echt met knallende hoofdpijn op en realiseerde me om 5:50uur!!!!! dat ik geen pauzehapje had gemaakt de avond ervoor. Hoe stom had ik mijn wekker gezet want ik hoefde pas om 8:45 uur op mijn werk te zijn. Ik werk om en om diensten op vrijdag en dit was dus mijn late week maar had de wekker op mijn vroege week gezet. Altijd fijn.

Dus ik gooide wat peer en aardbeien in een bakje en ben op de bank gaan liggen tot ik lief gewekt werd door mijn kleine boef. In de avond werd ik blij (not) verrast met een volle lekkende trommel want meneer had een verjaardag op school gehad waar nogal uitbundig getrakteerd was want er zat zelfs nog een overgebleven cakeje in zijn trommel terug. In de ochtend had ik me niet gerealiseerd dat aardbeien vooral gesneden nogal veel vocht kunnen los laten en dat was gebeurd na een hele dag in de trommel. Zijn hele tas plakte en rook naar aardbeien. #happyfriday

Joepie het is weekend! En dat betekend dat ik een weekend met mijn beste vriendin ga ontspannen in de Zwaluwhoeve. Wat een feestje was het en wat waren we relax.

Hier een kleine greep uit ons vriendinnen weekend avontuur. In de sauna mocht natuurlijk niet gefotografeerd worden dus dan maar van het hotel en de reis!

Daar gaan we met ons roze koffers. 2,5 treinen samen
Onze binnen 5 minuten rommelige hotel kamer
Een bad en douche! Wij zijn gelukkig
De wijn moest uiteraard gekoeld worden
Hotel de Tippe
Terug naar huis en we hadden honger!
We love ijskoffie!!!

 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
http://www.happylunchboxes.nl/weekoverzicht/weekoverzicht-4-oneindige-voorraad-aardbeien/
Instagram

Een gedachte over “Weekoverzicht #4 ♥ De oneindige voorraad aardbeien”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge