Disclaimer

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (Happylunchboxes.nl) Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Er wordt altijd veel aandacht besteed aan het samenstellen van de informatie die te vinden is op deze website. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. De informatie op deze website kan op elk moment gewijzigd worden door de auteur. Aan de inhoud van Happylunchboxes.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Happylunchboxes is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn door het gebruik van Happylunchboxes.nl

Tevens is happylunchboxes.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Producten op Happylunchboxes

Op Happylunchboxes.nl verschijnen regelmatig artikels waarin ik producten of diensten noem. Vaak zijn dit dingen die ik zelf heb gekocht, maar soms sturen bedrijven producten naar mij op of krijg ik de kans om gebruik te maken van een dienst in de hoop dat ik hierover zal schrijven.

Ondanks dat ik deze producten niet zelf gekocht heb ben ik altijd zo eerlijk mogelijk over wat ik van een product vind. Eerlijkheid vind ik onwijs belangrijk, vandaar dat ik ook graag eerlijk ben over de herkomst van de producten die je ziet verschijnen op mijn blog.
Wanneer een artikel producten bevat die ik gekregen heb zul je dit terug zien in het artikel.

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/algemene-voorwaarden/disclaimer/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge