De eenoog monstertjes zijn terug…

De eenoog monstertjes zijn terug…

Wie al geruime tijd blogs van mij leest ziet aan de foto’s dat ik graag gebruik maak van oogjes in de pauzetrommel. Ik gebruik deze omdat het een leuk effect heeft en de fantasie van mijn zoon stimuleert. Wat is er leuker dan allemaal gekke monstertjes of figuurtjes in je bakje als 4 jarige. Vandaag was het een korte dag op school dat betekent dat Damien om 12:15 uur uit was van school. Omdat we in de namiddag zwemles hebben eten we tussen de middag iets warms omdat als we uit de zwemles komen om 17:00 uur ik er behalve wat rauwkost en een boterham niet veel anders in krijg bij hem.

Vandaag was het tussen de middag een feestje want we aten broodjes knakworst. Niet het meest gezonde in het rijtje van warm eten maar hij vroeg er al heel lang om. Ik vulde zijn bord aan met komkommer schijfjes en radijsjes. Omdat ik zelf niet echt fan bent van een broodje knakworst bleven er aardig wat worstjes over. Hiervan heb ik twee worstjes gebruikt voor het pauzehapje van morgen. Aangevuld met een vol  bakje rauwkost en wat mini augurkjes is het feestje voor morgen compleet. Ik heb er voor gezorgd dat de gezonde dingen ruimschoots meer aanwezig zijn dan de wat minder gezonde knakworstjes. Oh ja en de laatste paar knakworstjes die over waren zijn in de bak van de kat gegaan. Wat had dat beest zijn eigen feestje haha! Ook een handige manier van verspilling tegen te gaan.

Mag ik even poepie trots zijn op mijn kind…

Meneertje had zijn 6e zwemles vandaag. Best weinig lesjes gehad dus en opeens had hij vandaag wat dingen door. Hij bleef ruim een minuut zonder enige hulpmiddelen drijven op zijn rug en is vandaag begonnen met zwembewegingen van buig, spreid, sluit die je nodig hebt bij het rugzwemmen. En wat ging dit super goed!! Hoe trots kan je als moeder zijn. Ik denk dat ik al de hele avond met een glimlach van oor tot oor loop hier in huis.

Morgen is hij er weer…

Morgen komt er een nieuwe blog van mij bij Afslankbuddy online. Zodra deze online is zal ik een link naar de site plaatsen op Facebook. Ben reuze benieuwd wat jullie er deze week van vinden.

 

Wat eet jou kind als hij vroeg klaar is op school? Laat je reactie achter in de comments hierbeneden…

 

 

 

 

 

 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/364/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge