Bijna valentijn, hapjes van maandag en dinsdag

Morgen is het Valentijn ♥

De hapjes van vandaag en morgen staan helemaal in het teken van Valentijn morgen. Ik maakte een hapje met pasta en een hapje met worstjes. In een eerdere blogpost schreef ik dat het leek alsof Damien vegetariër ging worden want hij vond het eten van vlees opeens zielig maar hij is weer helemaal omgeslagen naar vlees is lekker. De gedachten van een kleuter zijn onvoorspelbaar!. Dus worstjes zijn opeens ook niet meer zielig om te eten en bij toeval had ik nog een potje met mini hotdogs staan dus die heb ik mooi gebruikt in de lunchtrommel!

Pauzehapje van maandag 13-02
Pauzehapje van dinsdag 14-02

 

 

 

 

 

Ik maakte de hartjes worstjes door ze diagonaal door te snijden en ze daarna vast te zetten met een satéprikker. Ik gebruikte deze techniek twee dagen achter elkaar omdat ik het zo’n leuk effect vindt. Ook gebruikte ik twee dagen paprika want rood is de kleur van de liefde♥

Doe je al mee met de winactie♥

In de Review van gister over Coolbear limonade geef ik drie limonade pakketten weg. Doe jij al mee? Het enige wat je moet doen is de Facebookpost die over de review gaat te delen en even te laten weten dat je meedoet. Ook moet je mijn Facebook pagina liken! Wil je extra kan maken schrijf je dan in met je email op mijn startpagina en ben als eerste op de hoogte van nieuwe blogs en reviews!!!

Nieuw weekthema♥

Denk mee voor een nieuw weekthema. Wat wil je graag zien op Happylunchboxes nu valentijn is afgelopen. Laat het me weten in de comments hier beneden en ik zal je idee uitwerken in een leuk weekthema!

Mijn lunch♥

Mijn werkweek is ook weer begonnen en vanaf deze week werk ik alweer 6,5 uur inclusief pauze. Het ging vandaag verrassend goed en heb zelfs de uren volgemaakt zonder pijnmedicatie. Ik ben dus echt even poepie trots op mezelf en mijn knie. Ik ging weer trots op pad met mijn Boho-Tiffin lunchtrommel. Ik blijf het de meest geweldige en vrouwelijke lunchtrommel vinden. Ik nam vandaag mee naar mijn werk de overnight oats met gedroogd fruit en een sinaasappel al voorgesneden in partjes. Wat ik morgen meeneem ben ik nog niet uit maar ik denk dat er sowieso wraps in gaan zitten. 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/bijna-valentijn-hapjes-maandag-en-dinsdag/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge