Chocolate company, ontbijten, en pauzehapje van de dag… 

Ontbijten doen we graag

Mijn vriendin en ik ontbijten bijna elke woensdag buiten de deur. 2,5 jaar deden we dat altijd samen met de kindjes en nu ze op school zitten gaan we altijd samen. Onze favo stek is bij de la place en we kennen er al een hele hoop. Er zitten er sowieso twee bij ons inde omgeving die we altijd afwisselen met het Hema ontbijt. Deze zijn we alleen een beetje zat. Vandaag gingen we een stukje verder namelijk naar Zoetermeer. Ook daar hebben ze een la place. Het was weer super lekker en het zat ook echt op een mooi servies. Dit zijn we helemaal niet gewend van de la place bij ons uit de ongeving. Je mag 6 ontbijt items plus een koffie/ thee en een sinaasappelsap. 

Ontbijt la place
Lekker ontbijtje


Chocolate company

We hebben een klein beetje geshopt en toen vonden we het alweer tijd om even bij te tanken. In de ochtend zag ik een leuke blog voorbij komen van een nieuw geopende zaak in Zoetermeer genaamd de Chocolate company. Dit moesten wij even testen! En wauw wat een keuze aan smaken heb je hier. Je kan kiezen uit 50 verschillende soorten warme chocolade melk. Mijn vriendin koos de chocolade- kokos en ik ben voor de chocolade- kaneel gegaan omdat ik het echte kaneel stokje erin zo leuk vond staan. Kom je een keer in de buurt. Het is een super leuk zaakje met veel keuze.

Chocolate company
Warme chocolade melk met echt kaneel stokje
Hapje van de dag

Vandaag heb ik weer wat restjes opgemaakt uit de koelkast. Er was niet zoveel in huis maar ik vind het een leuk en zonnig hapje geworden. Vandaag mochten we al een beetje voorproeven van de aankomende lente en dat wilde ik een beetje overbrengen in het pauzehapje.

Ik gebruikte sinaasappel, appel en augurk. Voor het lekkere deed ik er een yo yo fruit roll in. Deze is de smaak aardbei.

Lente hapje
Hapje voor woensdag


Lunch voor mezelf 

Ook ik mag morgen weer lekker op het werk lunchen. Ik haalde uit de vriezer een pasta pesto en vulde deze aan met kaas snippers en stukjes geitenkaas. Ook nam ik een lekker eruit salade mee van appel en sinaasappel. Precies wat er overbleef van wat ik bij mijn zoon in het hapje had gedaan. Geen verspilling dus. 

Mama lunch
Lunch voor mezelf in de boho tiffin lunchtrommel
Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/chocolate-company-ontbijten-en-pauzehapje-van-de-dag/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge