Funny eyes…

Naar de markt van Rotterdam

Het weekend is helaas alweer bijna voorbij. Het is voorbij gevlogen. Damien en ik zijn zaterdag er met zijn tweetjes erop uitgetrokken naar de markt van Rotterdam. We komen hier best vaak en maken er echt een uitje van. Eerst zijn we lekker gaan ontbijten in de stad om vervolgens de markt af te struinen. We kochten heerlijk zoete sinaasappels. Ze waren ook maar 2 euro voor 3 kilo dus we kunnen even vooruit. Damien  wilde Er perse gelijk een opeten dus de marktkoopman heeft er een voor hem ter plekke gesneden zodat hij gelijk kon aanvallen. Dit vind ik geweldig aan de markt. Ik heb echt een aantal vaste kramen waar we geregeld komen en de verkopers echt toppers zijn! Bij deze zelfde kraam liet ik me overhalen om Pitaja te proeven of ook wel gezegd drakenfruit. Ik had dit al een tijdje op mijn verlanglijstje staan om te proeven. Ik kocht er gelijk twee voor een euro.

Bij een van mijn andere favoriete Turkse kramen op de markt kocht ik nog gedroogde aardbeien, gedroogde plakjes banaan, kokos schaafsel en munt voor de thee.

Echt ik ben helemaal weg van de kleur van de pitaja. Het roze, wit met zwart spat eraf. Damien vind ze helaas niet lekker dus ze zijn voor mijn lunchtrommel deze week

S’middags kwam zijn vriendinnetje spelen en hebben ze samen heerlijk buiten gespeeld. Het moest een beetje met aanmoediging naar Damien toe want die wilde liever bank hangen maar toen die eenmaal lekker aan het spelen was wilde ze niet meer naar binnen. Ze hebben samen op de trap buiten nog heerlijk een sinaasappeltje gegeten. Wat een heerlijk gezicht die twee.

Pauzehapje voor maandag…

Op verzoek van meneer natuurlijk een paar partjes sinaasappel in de trommel die ik heb opgeleukt met de gekke oogjes. Het was uiteindelijk even een beetje passen en meten maar het bakje is dichtgegaan met de oogjes erin. Ik vulde het bakje aan de andere kant met een paar stukjes soepstengel, rozijntjes en een gedroogde aardbei. Ik kocht de gedroogde aardbeien ook op de markt.

Mama’s lunch…

Voor mijzelf maakte ik overnight oats met een pindakaas swirl. Ik laat de havermout de hele nacht samen met een scheut amandelmelk van alpro en een theelepel pindakaas staan. Morgen even goed roeren en afmaken met de toppings die ik op de markt gekocht heb. Lekkere voedzame en vullende lunch.


Gaan jullie deze week de lunchtrommel van je kindjes nog speciaal maken? Laat een foto achter op mijn Facebook site ik ben benieuwd naar jullie creaties. 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/funny-eyes/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge