Het Mickey mouse bakje…

Mickey mouse is the best!!!

Ja ik kan wel zeggen dat we hier fan zijn van Disney. Al vanaf dat ik klein was werd er gekeken naar Disney films en dat geef ik door aan Damiën. Hij kan helemaal in een film zitten en ook geëmotioneerd raken bij een Happy end. Vanmiddag keken we samen naar het Mickey mouse clubhuis. Oké dat is dan niet echt een film maar wel leuk om naar te kijken. We keken de aflevering van de monster musical. Deze had ik ook nog nooit gezien dus was nog best leuk om even mee te kijken.

In mijn hoofd was ik een beetje bezig inspiratie te zoeken voor het pauzehapje van morgen want ik wist het echt even niet. Tot er opeens een lampje aanging dat ik een uitsteker had van Mickey mouse. Deze had ik alleen eens voor koekjes gebruikt. Hij is vrij groot dus je kan er geen fruit of groente mee uitsteken. 

Maar woensdag geef ik brood mee omdat het een korte dag is op school. Dus de uitsteker van Mickey kon goed gebruikt worden. De korstjes die overbleven hebben we samen alvast opgegeten. Deze gooi ik nooit weg dat vind ik zonde. Ik vulde het trommeltje aan met een fruit salade van appel en perzik. De perziken waren eindelijk na een week rijp en konden gebruikt worden. 

Om het griezelig te maken want we keken tenslotte een aflevering van de monster musical deed ik er twee nep spinnetjes in. Deze had ik rond Halloween al eens gekocht bij de Xenos en gebruikt maar had er nog een aantal over. De spinnetjes komen eigenlijk nooit mee terug naar huis. De jongens in de klas vinden ze machtig interessant en Damien geeft ze weg aan wie er een wilt hebben. Geen probleem want ze koste me rond Halloween denk ik 50 cent voor 15 spinnetjes. Dat is het leuke van de budget winkels. Je vind er zeker rond speciale feest dagen hele leuke dingen die je zo kan gebruiken voor een leuke lunch. 

Over twee dagen komt er weer een gastblog online van mij bij Afslankbuddy. Spannend! De komende tijd zal je op de donderdagen een blog van mij bij haar zien. Het gaat dan over de lunchboxjes maar ook over gezond eten, recepten en weetjes… 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/het-mickey-mouse-bakje/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge