Ik was jarig en de vakantie is voorbij…

Hoera ik was jarig!

 

 

 

 

 

Afgelopen zondag was ik jarig en dat heb ik met mijn lieve familie en vrienden gevierd. Niet over de top want 29 is geen boeiende leeftijd vindt ik.  Volgend jaar zullen we het wat groter aanpakken als ik de magische 30 bereik. Ik maakte een heerlijke appeltaart en een clafoutis (Franse kersen cake). Ben je benieuwd naar het recept van de clafoutis? laat het weten in de comments hier beneden en ik zal er bij genoeg aanvragen een blog inclusief recept over schrijven. Hij viel bij mijn familie als beste in de smaak van de twee opties.

Mijn zoontje en man verraste me s’morgens met een ontbijt op bed en een stapel cadeautjes. Het mooiste wat ik gekregen heb zijn 3 hele mooie tekeningen van mijn zoontje. Hij maakte echte poppetjes met hark handen. Hij heeft er echt zijn best op gedaan. We zijn lekker uit eten geweest en er was koffie met taart en cake. Ik voelde me dus heerlijk verwend en in het zonnetje gezet.poppetje met hark handen

Damien zijn vakantie is weer voorbij/ Ik weer volledig aan het werk

Van maandag 27 februari t/m maandag 6 maart had mijn bink voorjaarsvakantie en dat betekende geen pauzehapjes op de blog. Ik schreef wel een blog over de heerlijke stoofschotel die ik maakte en die bij mij mee ging in de lunchtrommel. Het was dus wat stil vanaf mijn kant en ik had die tijd ook even nodig om op te laden. Ik ben een beetje aan het kwakkelen met wel/ niet ziek zijn en de chronische pijn in mijn been te ondervangen.

Ook werkte ik vorige week weer een volledige werkweek en deze viel best even zwaar. Ik werk nu weer mijn oude 36 uur in de week en dat is even wennen. Na ruim 5 maanden thuis zitten had ik absoluut geen conditie of weerstand meer. Ik werk op een baby groep dus alle kinder griepjes/ snotjes komen hard binnen bij me. Maar ik ben er weer, nog niet helemaal fit maar goed genoeg om weer achter de computer te kruipen. Nu wil ik een goede balans gaan zoeken tussen werken, moederschap en mijn passie voor bloggen. Hoe vaak in de week ga ik blogs schrijven? Ik heb nog geen idee ik ben daar momenteel erg zoekende in. Ik wil namelijk niet dat als ik dagelijks blog het saai en hetzelfde gaat worden en jullie afhaken met lezen. Welk aantal blogs in de week zou jij fijn vinden om te lezen van Happylunchboxes? Graag hoor ik jullie input hierover.

Pauzehapjes

Maar over tot mijn passie het maken van de pauzehapjes voor mijn grote vent. De schoolweek begon dus weer op dinsdag. Ik gaf een rauwkost salade mee en een reep van Justnuts mee waar ik binnenkort een leuke review over ga schrijven. Deze kunnen jullie aankomend weekend verwachten. Ik vond het erg spannend om deze reep mee te geven maar hij is in de smaak gevallen.

dinsdag 7 maart 2017

Op woensdag gaf ik een vrolijk bakje mee. Omdat de reep van de dag daarvoor zo goed in de smaak was gevallen kreeg hij vandaag een halve reep in een andere smaak mee samen met komkommer, kip reepjes en een paar mini augurkjes mee. Ik gebruikte mijn fijne silicone vormpjes in de trommel zodat alles apart van elkaar bleef in de trommel. Hoe hard de trommel in de schooltas heen en weer wordt geschud komt er door de vormpjes niks door elkaar heen

pauzehapje Happylunchboxes
woensdag 8 maart 2017

Hoe vaak wil jij blogs van mij in de week lezen? en heb je interesse in het recept van de clafoutis. Laat je reactie achter hierbeneden in de comments of op mijn Facebook site! 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/jarig-vakantie-voorbij/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge