Kerstvakantie en mijn cadeautje…

Vakantie & kerst

Damien heeft sinds afgelopen donderdag kerstvakantie. Wat was hij daar aan toe zeg. Maar vakantie betekent dus ook geen pauzetrommels iedere dag want dat is niet nodig. En omdat hij ook twee dagen ziek is geweest eet hij momenteel ook niet heel erg goed. Dus mijn  creatieve ideeën omtrent hapjes voor thuis lagen een beetje op een laag pitje.

Zoals jullie misschien wel weten ga ik in januari weer beginnen met werken na mij  operatie van oktober. Mijn man had als kerst cadeau echt de meest geweldige lunchtrommel voor vrouwen voor me gekocht. Echt super leuk!!! Ik keek hier al een flinke tijd naar maar zat iedere keer te twijfelen of ik hem voor mezelf zou kopen. Ik geef niet zo heel snel geld voor mezelf uit dus ik was super blij met dit geweldige cadeau. Het is officieel het salade model van Boho- tiffin maar ik vind het groot genoeg. Bij de lunch modellen zijn er normaal drie lagen.

Je krijgt er ook een hanger bij die je aan je boho-tiffin kan hangen en een netje in de kleur die je leuk vind om je geweldige lunchtrommel makkelijk te vervoeren. Dus vanaf half januari zal je ook met regelmaat mijn lunch voorbij zien komen op de blog!

 

Strand dag

Strand hoor ik je denken… ja dat klopt morgen ga ik met mijn vriendin en de kids naar het strand toe. We gaan lekker uitwaaien en de kindjes kunnen hun energie kwijt met rennen, schelpen zoeken en op de vlucht slaan voor de golven op het strand. Uiteraard gaan we lekker opwarmen tussendoor bij een leuk strand tentje met warme chocolade melk en slagroom. Maar ik heb ook wat gezonde knabbels ingepakt waar we tussendoor lekker van kunnen genieten. En hoe leuk is het dat ik gelijk mijn nieuwe lunchtrommel daarvoor kan gebruiken.

Hebben jullie nog leuke hapjes gemaakt tijdens de feestdagen?

liefs,

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/kerstvakantie-en-cadeautje/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge