Hapje van de dag, Matching lunchboxes en weetjes van de week

Pauzehapje van woensdag 01-02-2017

Ik kreeg op dinsdag avond de mededeling dat ik het pauzehapje voor de dag erna zo simpel mogelijk moest houden want hij wilde ook wel eens een simpel hapje. En ook niet stiekem er iets geks mee doen hé mama.

Die had ik niet zien aankomen. Was dit het begin van het einde van Happylunchboxes. Voor je het weet wil hij iedere dag iets simpels en kan ik mijn blog wel aan de wilgen hangen. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik een simpel hapje ook leuk kan maken. Door de silicone vormpjes geef je het hapje toch een leuke uitstraling zonder dat ik alles in vormpjes uitsteek. Simpel maar leuk dus. Ik maakte een magnetron ei in een magntron eierkoker. Die dingen zijn echt super handig. In 60 seconden is je ei klaar op vol vermogen. En ze komen ook nog eens in heel veel leuke kleurtjes. De mijne is van JML en heb hem bij de blokker gekocht. Ik vulde het pauzehapje aan met wat komkommer en winterpeen. Ook deed ik er twee stukjes van een chocolade koetjesreep bij. Gewoon voor het lekkere.

 

Matching lunchboxes

Vandaag heb ik weer zoiets leuks gemaakt voor ons beide. Morgen mag ook ik weer mijn lunchtrommel mee nemen naar het werk. Ik heb onze beide lunchtrommels hetzelfde opgemaakt maar we hebben lang niet dezelfde dingen bij ons. Ik maakte voor mijzelf volkoren wraps belegd met tonijnsalade en rucola melange. Ik rolde ze op en prikte ze aan Damien zijn stoere zwaarden prikkers. #badassmom. In het bovenste bakje van mijn lunchtrommel deed ik wat schijfjes komkommer en een handje vol sultana rozijnen. Ik neem een fles gevuld met water en schijfjes komkommer mee. Lekker fris. Op mijn werk drink ik verder nog veel thee en helaas ook net iets te veel cappuccino’s. Ja daar ben ik wel echt verslaafd aan. Zonder koffie ben ik echt een zombie op het werk.

Damien zijn trommel ziet er wel bijna hetzelfde uit als die van mij. Maar in plaats van volkoren wraps heeft Damien de beloofde pannenkoek mee.  Het was namelijk heel gezellig vanavond want ons buurmeisje kwam vandaag bij ons eten. We aten dus pannenkoeken en daar bleef er verrassend een van over. Dus die gaat mee. Ook leuk opgerold en aan de zwaarden prikkers gedaan. Damien heeft ook schijfjes komkommer mee en een handje vol sultana rozijnen. In zijn waterfles van Klean Kanteen zit water met een schijfje komkommer. Wat wel grappig is van mijn kind is dat hij water zo heel lekker vind behalve als hij de komkommer ziet zitten want dan is het opeens vies. Dus als ik water met een smaakje mee geef dan doe ik dit altijd in deze beker omdat je niet kan zien wat erin zit.

Weetjes van deze week:
  • Damien opeens een soort van vegetariër is geworden. Hij vind het opeens heel zielig om vlees te eten, behalve bifi worstjes want dat is geen vlees in zijn beleving. Best bijzonder voor een vierjarige. Ben benieuwd hoe lang dit duurt.
  • Damien met zwemmen over is naar badje twee. HOERA!!!
  • Ik een gastblog schreef voor Coolest Kid On The Blog.
  • Ik een review schreef over Yo Yo fruit Rolls 
  • Ik alweer 4 uur werk per dag na mijn operatie.
  • Mijn man deze week nachtdienst heeft dus als wij avondeten, ontbijt hij 🙂
  • Dat ik binnenkort met een ander bedrijf een leuke samenwerking ga doen qua producten reviewen.

 

 

 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/matching-lunches/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge