Met extra liefde gebakken…

Twee kleine kleutertjes…

Vandaag was ik extra vroeg klaar in het ziekenhuis. Ik moest op controle bij de arts voor mijn knie met foto’s en de hele mik mak. Gelukkig viel er een afspraak uit waardoor ik veel eerder thuis was dan gepland. Dus ik had mijn vriendin een berichtje gestuurd dat ik de kindjes vroeg zou ophalen van de buitenschoolse opvang en iets leuks met ze ging doen. Ik had twee super vrolijke (nog vol energie) kleuters op de achterbank met als muziek keuze:” Hupsakee van kinderen voor kinderen”. Een vrolijke boel dus. Eenmaal thuis aangekomen gingen we gezellig koekjes bakken. Het deeg was al helemaal mislukt en met een beetje hulp en liefde waren er nog iets van koekjes uitgekomen. 

Dus de kindjes gingen na het kneden, proeven en vormpjes proberen uit te steken lekker boven spelen op Damien zijn kamer. Ondertussen bakte ik de koekjes af. Nadat ze afgebakken waren hebben we ze nog versierd met de groene hagelslag en een paar mini m&m’ s. Wat een feest! Damien wilde morgen toch echt een koekje mee in de trommel voor school dus we hadden er een bewaard. De rest hebben we samen opgegeten toen mijn vriendin haar dochter op kwam halen onder het genot van een cappuccino en de kindjes een beker water. Altijd lekker na een drukke dag.

 

 Een trommel met extra liefde…

De koekjes zijn met extra liefde gebakken door de kindjes dus morgen krijgt Damien ook een liefdevolle trommel mee naar school. Het koekje heb ik ingepakt in een monsterzakje. Hier past precies een koekje in. Omdat je dit zakje heel makkelijk afsluit met een plakrandje blijft het koekje lekker vers. Deze monster zakjes doen het altijd erg goed bij mijn zoon. Ze zijn ook gewoon heel erg stoer! In combinatie met een koekje gaat fruit heel goed samen. Ik had in de fruitschaal nog peer, appel en aardbeien liggen. Deze heb ik samengevoegd tot een lekkere fruit salade. De grote plakken peer heb ik leuk uitgestoken zodat je het net weer even iets meer speciaal maakt. 

Wat heb ik met de afsnijsels gedaan van de peer? die heb ik gewoon in de fruitsalade erbij opgesneden. Damien lust ook graag van peer/ appel de schillen dus dat is heel makkelijk. Zo heb je geen voedselverspilling.

En nadat we het hele avond ritueel hebben doorlopen met boekjes, knuffels en kusjes is het lekker tijd voor mezelf. Ik kruip ik tegenwoordig gelijk achter de laptop om te beginnen met een nieuwe blog. Lekker een fles water en een kopje thee erbij en even helemaal tot rust komen.

….Fijne avond allemaal….

 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/met-extra-liefde-gebakken/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge