Pauzehapjes

img_2468

Het nadenken over de pauzehapjes van de aankomende week begint bij mij al in het weekend. Hoe ziet ons weekmenu qua ontbijt, lunch en avondeten eruit en wat heb ik daarvoor nodig. Op de boodschappenlijst zet ik ook altijd de spullen die ik nodig heb om de pauzehapjes te maken. We hebben altijd veel fruit, voornamelijk bananen, appels, peren en manderijnen in huis en fruit van het seizoen. Daarnaast verschillende soorten groente zoals komkommers, paprika, worteltjes en tomaatjes. Ook staat er altijd een grote doos eieren want ook deze gaan hier thuis er in een rap tempo doorheen.


Deze week was het in Damiën zijn trommel een beetje kliekjes dag. Bleef er iets over van het avondeten wilde hij dat de volgende dag mee naar school. Deze week was dat een stuk hamburger, gegrilde kip en een keer een stuk oliebol wat er over was van het toetje. Ook had hij deze week twee keer augurken mee. Deze augurken heb ik zelf vers ingemaakt in azijn en toevoegingen van de augurken uit de buurvrouw haar tuin. Ze stonden al twee maanden lekker in te trekken en zijn opengegaan toen we zelfgemaakte hamburgers gingen eten.


Verder heb ik zijn trommeltjes versierd met leuke prikkers van dieren, oogjes en spinnetjes (Halloween). Zo ziet het er net iets aantrekkelijker uit om te eten.

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/pauzehapjes/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge