De rest van de week

Donderdag

Jullie krijgen vandaag de pauzehapjes van donderdag tot en vrijdag van me. Ik dacht woensdag dat het wat beter met me ging maar helaas loop ik zelfs vandaag nog te kwakkelen met wel/ niet ziek zijn. Het helpt ook niet mee als de kleine man al nachten aan het spoken is en ik daardoor niet aan mijn slaap toe kom om ook beter te worden. M’n kleine vent loopt ook al 1,5 week met looporen rond en we kregen woensdag van de KNO arts eindelijk antbiotica druppels voor zijn oren. Woensdag kreeg meneer een heerlijk hapje mee.

Doordat ik me niet lekker voel merk ik dat ik niet helemaal creatief ben zoals hij van me gewend is. Hij wilde heel graag zijn rode Lego trommel mee naar school en een gekookt ei. Normaal doe ik nooit naast een ei fruit mee geven maar het is toch gebeurd. Lekker een rood sappig zoet appeltje in partjes mee. Ik heb hebt opgeleukt met monster oogjes en het ei deed ik in een monster zakje zodat de appel niet de smaal van het ei overneemt.

Vrijdag

Onze kat was vanmorgen in de tuin keihard aan het miauwen. Wij stonden er na weer een onstuimige nacht naar te kijken. Wat was dat beest van plan. Ik had de dag ervoor een vergadering gehad en geen tijd om het pauzehapje voor te bereiden. Terwijl ik het miauw sta aan te horen bedenk ik me dat ik het pauzehapje nog moet maken en wordt een beetje geïrriteerd en roep. Nou beest wat ben je nou aan het doen? Waarom mijn zoon antwoord hij is aan het jagen sssttt mama. En daar zat een nietsvermoedend musje lekker van de vetbolletjes te eten. De kat springt erop af en het vogeltje vliegt op z’n gemak weg. Maffe kat kan niet eens een vogeltje vangen. Het gaf me in ieder geval een leuk idee voor het pauzehapje. Het vogeltje op de zadenreep van justnuts en de kat die zich verstopt in de appelstukjes klaar om aan te vallen.

 

 

 

 

 

Vinden jullie het fijn om op maandag, woensdag en in het weekend een blog van me te lezen met updates? Laat het me weten in de comments! Ik ben blij me je reactie

 

De gewonnen pakketten van de review van coolbear komen nu bij de winnaars binnen! Veel plezier ermee dames!!

 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/rest-vd-week/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge