Sandwich mee naar school…

Woensdag brood dag…

De enige dag dat ik iets van brood wil meegeven is op de woensdag. Ik begon hier vorige week voor het eerst mee toen ik een kerst boterham maakte met groene hagelslag. Het brood was goed ontvangen door onze kleine meneer en dat wilde hij wel vaker. Omdat hij op woensdag vroeg klaar is met school en ik ook thuis ben gaat hij niet naar de overblijf. Hier eet hij de andere dagen gewoon behalve dus op woensdag. En op woensdag middag eten we vaak iets lekkers uit school dus kan hij gerust een boterham eten als pauzehapje. Vandaag maakte ik een soort sandwich. Een wit boterhammetje belegd met ham en kaas. In de ochtend krijgt hij eigenlijk altijd bruin brood of een cracker dus witbrood is een feestje. Samen met een mandarijn en een handje vol rozijnen heb ik weer een leuke trommel gemaakt. En omdat hij nooit brood mee krijgt wordt het sowieso al een feestje.

sandwich

Review

Een tijdje geleden schreef ik een blog over Drinken mee naar school en het uittesten van Damien zijn nieuwe beker. Ik zou hier nog op terug komen hoe wij deze beker vinden in gebruik. Eigenlijk zijn we er helemaal weg van. De beker wordt bijna dagelijks gebruikt. Vaak alleen voor water , soms aanmaaklimonade en water met fruit. En hij neemt totaal geen geur op. Ook ziet hij er nog als nieuw uit. Terwijl die al drie maanden overal in/uit en tegenaan wordt gegooid. Wij zijn fan en ik denk dat er binnenkort nog een bij komt van een groter formaat voor als we een dagje weg gaan. Want we hebben nu de 355ml Kids beker van Klean Kanteen en die is precies goed voor school maar als je een dagje weg gaat is het te weinig.

Voorbereiding kerstdiner…

Morgen is het dan eindelijk zover het grote kerstdiner op de basisschool. Ik denk dat ik zenuwachtiger ben dan Damien. En waarom dan eigenlijk? Dat heb ik altijd met iets nieuws. Een nieuwe stap in zijn leven maar ook in die van mij. Een stap dat hij weer iets groter is. En dat ik iets moet maken voor het kerstdiner. Wat ik natuurlijk heel erg leuk vind maar ik hoop dat het in de smaak valt bij de klas. Vandaag heb ik vast alles gekocht en morgen ochtend gaat Damien zijn vader vast deel 1 maken van het hapje en na school tijd maken Damien en ik de rest af. Daarna gaan we gezellig helpen bij mijn vriendin met haar kerstdiner hapje en maken we er morgen een uitgebreid verslag van. Dus morgen twee kerstdiner hapjes op de blog! Leuk…

kerst2

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/sandwich-mee-naar-school/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge