Simpel vs uitdaging…

Hey lieve Bento-buddy’s,

Vandaag wil ik met jullie twee verschillende pauzehapjes delen. Een simpele maar met een leuke speelse look en eentje met wat meer uitdaging. Het zijn de bakjes van vandaag en morgen! 

Het makkelijke bakje:

Hier heb je eigenlijk alleen maar silicone cupcake vormpjes voor nodig in leuke kleurtjes. Je kan deze al vinden in de budget winkels voor een leuk klein prijsje. Je koopt ze dan meestal per 6 of 12 stuks. Neem 4 kleurtjes en stop ze in het lunchtrommeltje en vul ze met allerlei gezonde en lekkere dingen. Ik nam een MEGA aardbei, een half plakje ontbijtkoek, een handje witte pitloze druiven en een kip spiesje. Alles in een eigen vormpje en klaar is je simpele maar toch tof uitziende bakje. Voor de grotere lunch kan je het eventueel aanvullen met stukjes brood, wraps of wat je kindje lekker vind. 


Het bakje met een moeilijkheidsgraad:

In dit bakje zit wat meer werk. Je maakt een hambloem. In deze blog heb ik al eens met foto’s beschreven hoe je dat maakt. Ik vulde het bakje van de hambloem aan met een hart van paprika en bladeren van komkommer. 

Ik maakte twee zwaarden met brood sushi eraan gespietst. Als beleg zit er op de sushi wat biologische smeerboter en ook een plakje ham. Je maakt de broodsushi door het brood met een deegroller even plat te rollen. Daarna kan je het oprollen met het beleg ertussen en vastprikken met een saté prikker of leuke andere prikker! Ook in dit bakje zit een MEGA aardbei! 

Zo heb je twee hele leuke bakjes maar met een verschillende moeilijkheidsgraad . Je kan het zo makkelijk of moeilijk voor jezelf maken maar het er toch leuk uit laten zien. Hopelijk krijgen jullie er inspiratie van! 

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie creaties. Ik zou het leuk vinden als je ze deelt met me op mijn Facebook kanaal! Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/simpel-vs-uitdaging/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge