Twee daags overzicht…

Opeens heb ik weer een druk schema voor de boeg…

Hoi allemaal! Leuk dat je weer meeleest. Wat is er veel gebeurd deze week. Ben ik helemaal niet meer gewend sinds ik thuis ben komen te zitten. De week begon met een bezoek aan de bedrijfsarts. Wil je weten waarom lees het Hier. Die had goed nieuws voor me ik mocht weer opbouwend aan de slag met werken. Ik ga beginnen met twee uurtjes in de week en in een ideale wereld ben ik over een maand of twee weer volledig aan het werk. Hopelijk is mijn knie het daarmee ook eens. Ik begon dinsdag maar eens met een vergadering van twee uur. Man man wat zat mijn hoofd vol met informatie. Daarom gister ook geen blog. Ik was zo laat thuis dat ik niet meer wist hoe ik alles moest combineren en wilde gewoon zo snel mogelijk mijn bed in. 

Vandaag was ik gelukkig gewoon “vrij”. Maar je bent toch de hele dag bezig. Kids van en naar school brengen. Zwemles in de middag druk druk druk….

Morgen is het dan eigenlijk een beetje officieel. Ik ga mijn eerste twee uur echt op mijn baby groepje werken. Ben zo benieuwd hoe het weer is. Ben dik 4 maanden thuis geweest sinds mijn operatie dus heb er echt zin in. 

Het pauzehapje van vandaag en morgen…
Jullie konden gister al het hapje van vandaag zien want ik had wel een foto op Facebook ervan geplaatst. Ik vind het heel leuk om met onder andere het sterren thema te werken want Damiën zit ook op de Sterren groep. Super leuk dus om dat regelmatig terug e laten komen. 


Ik deed er een klein stukje boterham bij. De sterren zijn van appel en peer. 

Het pauzehapje van morgen is weer heel anders. Ik maakte van een gekookt ei een gek mannetje. Ik hou er zo van om gekke poppetjes te maken. Dat zorgt geheid voor een lach bij m’n ventje. Ik sneed de mond een beetje scheef in. Doordat je wat eigeel ziet lijkt het net op een tong. Daarna deed ik er twee eetbare oogjes op. Deze zijn zoet dus heeft hij gelijk een lekker klein snoepje in zijn trommel. Ik deed er komkommer bij als een soort gras bedekt met bloemen van wortel. De kleur combinatie is echt te gek geworden. 


Afslankbuddy..

Morgen komt er weer een blog uit bij Afslankbuddy. Ik schrijf daar iedere week als gastblogger. Deze keer een heel ander soort blog als dat jullie tot nu toe gewend zijn van me. Stay tuned… 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/twee-daags-overzicht/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge