Ziekenhuis, valentijn, kleuren met eetbare stift en pasta

Hartjes, hartjes en nog meer hartjes

Allereerst sorry dat er geen blogpost was gister. Zoals vele van jullie weten ben ik nog steeds aan het revalideren na mijn operatie en werk nu vier uurtjes per dag. Gister had ik echt een slechte dag. Ik was nog niet eens tien minuten aan het werk of de pijn overviel me. Ik maakte netjes mijn vier uurtjes af en ben naar huis gegaan. Helaas ging de slechte dag over in de avond en nacht en had totaal geen energie om de blogpost af te maken.  Dus vandaag twee hapjes op de blog.

Valentijnsdag komt er weer aan en dat betekent lekker veel hartjes in de trommel. Mijn tante gaat verhuizen en zij deed allemaal leuke spulletjes weg waaronder ook deze gave silicone hartjes cupcake vormpjes. En aangezien ik die bijna iedere dag gebruik zijn deze van harte welkom. Dus het bakje van dinsdag is helemaal gevuld met liefde!!

Zie je dat leuke gezichtje op de winterpeen? Ik kocht vorige week stift wat eetbaar is! Hoe tof is dat! 

Ik vulde het bakje met winterpeen hartjes, komkommer hartjes, een handje met geraspte kaas en een gekookt ei waar ik een hartje heb uitgestoken.

Hoe is het hapje ontvangen?  Ik haalde Damien op van de buitenschoolse opvang en kreeg gelijk de mededeling dat het absoluut niet genoeg was. Toen ik vroeg hoe dat kwam kreeg ik als antwoord dat hij zijn hartjes peen had uitgedeeld aan de kindjes aan zijn tafel. “Die vinden mijn hapjes zo mooi mama.” Damien deelt in ieder geval de liefde uit in zijn klas 🙂

Kiekeboe oogjes en pasta mee

Vandaag aten we schelpjes pasta en ik heb expres iets meer gemaakt dan nodig omdat ik weet dat hij koude pasta ook heerlijk vind. Wat ik grappig vind aan deze pasta is dat de schelpjes net lijken op de capuchon van een trui. Dus ik heb er een soort gekke mannetjes met een oog van gemaakt die in hun jasje verstopt zitten. Het is best een flinke bak pasta geworden dus hij zal denk ik morgen niet klagen dat het te weinig was. Ik vulde het bakje aan met wat geraspte kaas, wortel en komkommer. Ik geef nu vaak op woensdag brood mee maar pasta is een leuke brood vervanger.

Wistje datjes…
  • Mijn allerbeste vriendin vandaag jarig is! Hoera!
  • Ik altijd thee drink tijdens het schrijven van mijn blogposts
  • Een samenwerking voor een review bijna rond is
  • Ik met twee andere bedrijven in overleg ben voor een review
  • Ik enorm van verse bloemen in huis hou
  • Vandaag naar het ziekenhuis moest voor een check-up
  • Damien volgende week naar het ziekenhuis moet voor de longpoli
  • Ik morgen met mijn beste vriendin naar de ladies night ga. 50 shades darker 🙂
  • Zaterdag enorm ga relaxen in de sauna
Update over mijn ziekenhuis bezoek.

Vandaag mocht ik weer op bezoek bij de Orthopedie afdeling van het LUMC in Leiden. Ik wordt hier behandeld omdat het een van de weinige ziekenhuizen is die gespecialiseerd zijn in de tumor die ik heb/had.(dat blijft een spannende vraag) Ook niet zo gek dat het nog relatief onbekend is want ik hoorde vandaag dat er in Nederland pas 280 patiënten bekend zijn en behandeld worden aan deze tumor.  Eerst werden er foto’s gemaakt en daarna had ik mijn consult. We hebben het even over pijnbestrijding gehad, ik kreeg een onderzoek van mijn knie en we hebben het gehad over dat ik een longfoto wilde. Deze is vier jaar geleden gemaakt omdat deze tumor uit kan zaaien naar de longen en ik had daar nooit een check up van gekregen. Dus vanmorgen werd er ook nog tussendoor een CT scan van mijn longen gemaakt. Al met al was het weer veel lopen in dat grote ziekenhuis en plofte ik thuis moe op de bank. Gelukkig had ik met mijn baas kunnen regelen dat ik niet hoefde te werken. In maart krijg ik een MRI van mijn knie dus het blijft allemaal spannend.

 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/valentijn-kleuren-met-eetbare-stift-pasta-en-kiekeboe-oogjes/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge