Van mislukte krokodil naar draak…

Het moest een krokodil worden…

Ik had al eens eerder super leuke krokodillen gemaakt van mini komkommers. Dus leek het me leuk om dat voor morgen ook weer eens te doen. Het is super makkelijk je snijd hem in, prikt er oogjes in en maakt kleine tandjes. Maar ik was zo ontzettend moe na het eten maken en Damien in bed leggen dat de komkommer toch echt niet op een krokodil leek. Dus ik heb hem omgedoopt naar draak en er een drakerig tongetje in gemaakt van een stukje boterham worst. Samen met een zakje soepstengels en een paar plakjes verse rookworst van het avond eten is het weer een lekker 10-uurtje geworden. 


Bakje van maandag 16-1-2017

Nou meneertje had geen eetlust vandaag op school want het bakje is gewoon voor het eerst bijna helemaal vol terug naar huis gegaan. Ik had dit voor hem gemaakt. Een super lief bakje vol met leuke bloemen. Helaas is daar maar een hapje van opgegaan. 

Bij de vraag waarom hij niks had gegeten kreeg ik het antwoord dat hij zo moest hoesten tijdens het eten en dat hij veel slijm had. Hij is al een paar dagen weer flink benauwd dus dan snap ik dat je eetlust er niet echt is. Uiteindelijk heeft die alles nog opgegeten toen hij thuis was in de namiddag. Hopelijk eet die morgen weer lekker alles op. 

Wist je dat ik in deze Blog vertel over welke drinkfles we het liefste gebruiken? #kleankanteen. Ben je nog opzoek naar een geschikte drinkfles voor jezelf of je kind lees mijn blog. 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/van-mislukte-krokodil-naar-draak/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge