Were back… 

Jeetje wat een gedoe weer, wat was m’n jongen ziek zeg! Van het een op het andere moment kwam alles er in een nacht uit. Hoge koorts is zo zielig bij die kleintjes. 

Maandag had die geen pauzehapje bij zich ivm met de sinterklaasviering op school! Eindelijk is dat voorbij en nu begint de kerst. Wat een hoop inspiratie heb ik al opgedaan voor leuke hapjes de komende tijd. En ze hebben nu ook zo veel leuke prikkers en dingen in de winkels die ik kan gebruiken voor dit geweldige thema! Kerst i love it!!!Van de week kon je al zien dat ik wat nieuwe spulletjes heb aangeschaft zoals kleine kerst uitstekers. Ik was zo blij dat ik hier tegen aan liep! Deze stekertjes ga ik namelijk ook gebruiken bij het maken van een gerechtje voor het kerstdiner op zijn school over twee weken! 

Morgen is het 50/50 aan gezond en minder gezond in het bakje. Ik had dit danoontje nog in de koelkast die al aardig aan de datum liep. En omdat die de afgelopen dagen niet zoveel gegeten heeft en die wel een beetje een boost kan gebruiken kan dit best bij mijn dunne ventje. En om het feestelijk te maken als dat het niet al is heb ik de peer uitgestoken in de vorm van sterren. 

Wat doe ik met de restjes?
Als je de peer uitsteekt dan blijven er natuurlijk restjes over. De schil met daaraan nog een flink stuk peer en dat is zonde  om weg te gooien. Vanavond heb ik de resten peer fijn gesneden en met een handje vol walnoten toegevoegd aan mijn eigen yoghurt. Heerlijk!!! 

Dit bakje was voor vandaag (woensdag 07-12) 

Helaas is deze bijna weer vol mee naar huis gekomen. Hij had nog buikpijn en had geen zin om te eten.

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/lunchboxes/were-back/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge