Het kerstdiner…

Vandaag was het zover. Het kerstdiner op de school van Damien. Vanmorgen was mijn man al met de voorbereidingen begonnen. We maakte namelijk feestelijke spiesjes met gehaktbal, komkommer en kaas. Vanmorgen rook het huis dus al helemaal naar gehaktballetjes. De komkommer en kaas had ik uitgestoken in ster vorm! Alles aan een leuke kerstprikker en opgediend op een leuke kerst schaal. 


Wat was ik blij met het resultaat het zag er echt heel erg feestelijk uit. De klas zag er op school heel erg feestelijk uit. Leuk gedekte tafels, lampjes overal en een kerstboom. Ook was er eten, heel veeeeel eten. Alles ouders hadden enorm hun best gedaan. Volgens mij hebben de kinderen zich helemaal vol gegeten. 
Nog iets leuks op het schoolplein buiten was er terwijl de kinderen aan het eten waren een ouder borrel. En al de hapjes die overbleven uit de klassen werd steeds een beetje richting de ouders gebracht. Zo konden wij ook genieten van al die lekkere hapjes en werd er niks weg gegooid. En al die ouders waaronder wij hadden natuurlijk nog helemaal niks gegeten dus dat ging er allemaal heel goed in bij iedereen. 

Mijn vriendin haar dochtertje zit ook op dezelfde school alleen in een andere klas. Zij had voor haar dochter pizza sterren gemaakt en deze belegd met salami en paprika. Het pizza deeg heeft ze uitgestoken met een grote ster cookie cutter die ze geleend had. De pizzatjes  hebben wij buiten ook nog even mogen proeven en ook deze waren echt heerlijk! De pizzatjes lagen op een leuke feestelijke kerst schaal! 

Morgen ochtend maak ik pas het pauzehapje. Nu lekker met de beentjes omhoog en helemaal niks meer doen…


Welterusten allemaal! 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/recepten/het-kerstdiner/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge