Maak je lunch nog leuker met Lunch12

Lunch12

Een tijdje geleden werd er op een bloggers forum een leuke oproep gedaan door de eigenaresse van Lunch12. Zij zocht bloggers die voor haar webshop leuke Bento  producten wilde testen. Ik reageerde uiteraard op deze oproep omdat het perfect bij Happylunchboxes past!

Ik kreeg een super leuk pakketje opgestuurd. Alles was zorgvuldig ingepakt en het leken net cadeautjes. Helaas voordat ik foto hiervan kon maken was alles al vakkundig opengescheurd en werd geïnspecteerd. Omdat het helaas nog vakantie was moesten we nog even een weekje wachten voordat we alles echt uitgebreid konden proberen.

We mogen de  zeedier prikkers en voertuigen uitstekers uittesten. De uitstekers kan je voor alles gebruiken. Je kan er bijvoorbeeld brood mee uitsteken of wraps, beleg of koekjesdeeg. De zeedier prikkers kan je gebruiken voor je lunchtrommeltje.

voertuigen uitstekers

zeedieren

Wat kan je er allemaal mee doen?

Omdat ik meestal pauzehapjes (10uurtjes) maak kan ik prefect de prikkertjes gebruiken om de bakjes op te leuke. Ik gebruik de zeedier prikkertjes hier in een lekker pauzehapje met olijven, wortel-ster munten en boerenworst. Een lekker hapje boordevol energie om tot de lunch goed door te kunnen werken. Mijn zoontje gebruikt de prikkers om alles eraan te steken net zoals je het op een feestje eet met een saté prikker.

zeedier prikkers Bento

De voertuig uitstekers

Deze gebruikten wij om nacho chips mee te maken. We hadden een hele berg tortilla’s over die ik voor mij en mijn man in normale driehoekjes uitstak. Onze zoon stak zijn voertuigen nacho’s zorgvuldig uit de tortilla’s. Even bestrijken met wat olijfolie en een paar minuten bakken op 200 graden. We aten de nacho’s met een tomaten salsa.

nachos met voertuigen

Wil je ook een van deze leuke bento producten aanschaffen. Neem dan eens een kijkje op de site van Lunch12. Ze hebben hier van alles van hippe schooltassen, lunchtrommels, bekers en bento spulletjes.

Logo lunch12

 

 

 

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/reviews/maak-je-lunch-nog-leuker-met-lunch12/
Instagram

2 gedachten over “Maak je lunch nog leuker met Lunch12”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge