Review: Bolletje ontbijtproducten

ontbijtcrackers

Ik mocht van Bolletje een heel leuk pakket vol lekkere ontbijtproducten testen. Ik kreeg de ontbijtcrackers, Boeren beschuit, oerknack crackers en de goed bezig havermout repen.

Hoe smaakt dit ontbijtpakket

We hebben het hier thuis uitvoerig getest en meegenomen naar school en ons werk. Mijn zoon van 4 jaar vond in zijn lunchtrommel de goed bezig havermout repen echt heel erg lekker! Ze smaken lekker en je zit er goed vol van als tussendoortje. Ik nam ze ook mee naar mijn werk voor de tussendoor snack zodat ik net even wat meer energie had tot aan mijn pauze.

Aan de ontbijttafel deden de ontbijtcrackers het heel erg goed. Het zijn vrij zware goed gevulde crackers waar je lang een verzadigd gevoel van hebt. Wij vonden het lekker om ze met kaas of kipfilet met komkommer te beleggen. Echt een aanrader voor het ontbijt!

Het boeren beschuit vind ik vooral heel erg lekker. Het is een donker beschuit met heel veel pitten en zaden. Met een licht beleg erop proef je deze heel goed. Ik had deze al eens eerder voor mezelf gekocht en was erg blij dat deze in het pakket zaten.

De oerknack crackers vonden we alle drie het minste. De crackers hebben we wel gewoon lekker opgegeten maar we vonden de andere producten lekkerder. Het is een normale donkere cracker die je met alles kan beleggen. Mijn zoon at ze vooral als tweede cracker na een beschuitje of ontbijtcracker met zoet beleg.

Wat ik fijn vind aan de producten is dat de crackers met 3 of 4 verpakt zitten en dat kan je goed meenemen naar je werk en de repen zijn individueel verpakt. Ik haalde ze voor mijn zoontje wel uit de verpakking omdat hij dan sneller kan eten. Al met al was dit pakket een groot succes bij ons thuis.

Tot slot

Door dit heerlijke pakket van Bolletje hebben wij nieuwe ontbijtproducten leren kennen die wij in de toekomst vaker gaan kopen. Bedankt Bolletje!!

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/reviews/review-bolletje-ontbijtproducten/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge