Coolbear vruchten limonade

Made with love

Ik mag van Coolbear een super leuk pakket testen met hun producten. Ik kreeg thuis gestuurd 2 grote flessen vruchtensiroop, 2 knijpflesjes met geconcentreerde siroop voor onderweg en 2 pakjes kant en klaar fruit drink. Toen ik het pakket open maakte samen met Damien viel ons de stoere beer van Coolbear gelijk op.

Ook de kleuren die worden gebruikt voor de verpakking zijn fijn en niet schreeuwend. Nu vind mijn kindje over het algemeen water naar school of thuis helemaal niet erg om te drinken maar soms wil je gewoon je kind even lekker verwennen. Nu ben ik absoluut geen fan van pakjes en sapjes mee naar school maar hij vraagt toch soms iets “zoets”. We gingen deze week dus testen hoe Coolbear smaakt en of we het fijn vinden om naast water dit product ook mee naar school te geven of voor uitstapjes de pakjes meenemen. Ik wil met Happylunchboxes een gezonde basis aanbieden en ik ben heel benieuwd of Coolbear hier in past.

In de Coolbear producten zitten  geen toegevoegde suikers, geen aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen! Wat ze wel gebruiken is echt fruitsap en Pure zuivere Stevia (Reb. A 97%). 

Test van de grote flessen vruchtensiroop

Aardbeien

We kregen van de grote flessen vruchtensiroop de smaken cassis- appel en aardbei opgestuurd. Deze gingen we als eerste samen testen. Als eerste was de aardbei aan de beurt want mijn kind houd echt enorm van aardbei. De vruchtensiroop laat zich makkelijk aanlengen ik gebruikte de verhouding die aangeschreven staat op de verpakking namelijk 1 deel vruchtensiroop- 10 delen water. Wat ik leuk vond van deze smaak is dat de vruchtensiroop weinig kleur heeft van zichzelf en als je het aanlengt met water kleurt het water maar amper. Je hebt dus eigenlijk water met een aardbeien smaakje. Mijn zoon was gelijk verzot op dit smaakje en ook ik vind hem fijn wegdrinken en verrassend dorstlessend.

Cassis- Appel

De cassis- appel  is gelijk een stuk donkerder dan de aardbei en dat zie je ook met het aanlengen van de vruchtensiroop. Het lijkt ook echt meer op de reguliere siroop die je in de winkel koopt qua kleur. Ik lengde de vruchtensiroop weer aan in de verhouding 1-10 zoals de vorige smaak. Ik kan wel zeggen dat deze smaak bij ons allebei zeer goed in de smaak viel. Je verwacht van de donkere kleur dat het veel zoeter is maar niks is minder waar. Het smaakt echt naar fruit. Eerst proef je goed de zwarte bessen en daarna breekt de appel door. Ook deze smaak ik zeer dorstlessend en je kan hem naar eigen smaak aanlengen.  Een fles van 700 ml kost net onder de 3 euro. Je kan hier best aardig veel mee aanlengen.

 Wist je dat er inmiddels bekend is dat Stevia  niet schadelijk is voor het gebit van je kindje. 

De pakjes kant en klaar drinken

Ik kreeg de smaken framboos en cassis- appel opgestuurd. De cassis- appel smaakte eigenlijk precies hetzelfde als de aanmaak vruchtensiroop zoals hierboven beschreven. Het is gewoon handig om mee te nemen als je bijvoorbeeld een dagje op pad gaat. Om het mee naar school te geven vind ik een beetje te duur je betaald ongeveer 1,49 euro voor drie pakjes. Ik zou voor naar school kiezen voor de flessen aanmaak limonade en dat meegeven in de drinkbeker.

Framboos

Ze verkopen deze smaak ook in de grote flessen en smaakt ook puur naar framboos. Ik zelf vond dit tot nu toe een van de mindere smaken want ik hou niet zo van framboos maar mijn zoon dronk het weg alsof hij nog niks te drinken had gehad met de opmerking ” lekker mama” erachteraan. Dus deze is ook zeker eentje om te onthouden voor de toekomst. Wat ik bij mijn zoon wel merk is dat een pakje drinken echt iets magisch is. Het voelt denk ik speciaal omdat hij dit niet vaak krijgt. We hadden de pakjes meegenomen toen we gingen sleeën toen het had gesneeuwd. Dubbel speciaal dus.

Fruit drops geconcentreerde siroop

Ik ben echt fan wat dit soort kleine flesjes Fruit drops ook wel geconcentreerd siroop voor onderweg. Ik heb er altijd wel een voor mezelf in mijn tas en op het werk liggen. Ik heb vaak in de middag behoefte aan iets zoets te drinken en op mijn werk heb ik alleen maar koffie, thee en water voor handen dus is het ideaal om zo’n klein flesje bij je te hebben om je water even lekker een smaakje te geven.

Ik kreeg van Coolbear de smaken Mandarijn Citrus en Framboos Cranberry toegestuurd. Wat ik van tevoren wel had gedacht is dat deze smaken niet bij mijn zoontje in de smaak zouden vallen en had stiekem de hoop dat deze voortaan met mij in de tas mee gaan. En ik had gelijk. Hij vind de enkele bekende smaken voor hem lekker. Geen probleem want deze moeder is verkocht. Ik vind allebei de smaken helemaal top en ga deze in de toekomst voor mezelf kopen. Een flesje waar 30 porties uit komen kost 2,99 euro. Wat je op de foto goed kan zien is dat sommige smaken helemaal doorzichtig zijn en sommige niet.

Coolbear is verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plusmarkt, DEEN, G&W gezondheidswinkel en DIO drogisterijen 

Bedankt coolbear.nl voor dit geweldige proefpakket. We zullen hier zeker nog een tijd van kunnen genieten en in de toekomst koop ik zeker jullie product.