Justnuts

Review Justnuts 

Ik kreeg een geweldig pakket opgestuurd van Justnuts. Ik was aan het werk en kreeg een foto van mijn man dat er een mega doos vol lekkers voor me bezorgd was. Super nieuwsgierig ging ik aan het einde van mijn werkdag naar huis toe. En tot mijn grote verbazing was het zo ontzettend veel wat ik heb toegestuurd gekregen van Justnuts.  

Ik kreeg 7 smaken repen opgestuurd namelijk de Amazing almonds, Chewy cranberry, Decadent pecan, Captain curry, BBQ bandit, Marrakesh nomad en Cajun hunter. De laatste vier smaken zijn pittiger dan de eerste drie smaken. Ook kreeg ik twee soorten zakjes met de smaken Hazelnoot, coconut en raisins. En Cashews, cranberry en pumpkin seeds.

Omdat we nog midden in de voorjaarsvakantie zaten kon ik niet gelijk beginnen met testen in de kinderlunchtrommel dus ik begon met mijn eigen lunch. Ik heb iedere soort uitgetest om alvast een voor selectie te maken wat ik wel en niet geschikt vond voor de kinderlunchtrommel. De pittige repen vielen bij mij erg goed in de smaak maar vond ik persoonlijk niet geschikt voor mijn vier jarige zoon. De repen en zakjes smaken allemaal heel verschillend en zijn zeer gevarieerd. De spicy repen lenen zich erg goed voor de namiddag om als snack te eten. De eerste keer dat ik er een at was vrij vroeg op de dag en naar mijn idee zijn ze dan nog iets te pittig voor de ochtend. Pittige bars Justnuts

In de kinderlunchtrommel

Voor de kinderlunchtrommel zijn de zakjes en de milde smaken repen zeer geschikt en mijn zoon is dan ook helemaal gek ervan. De verpakkingen kan hij niet zelf openmaken dus ik brak de repen op in stukken en gaf de notenmix zakjes los mee in de lunchtrommel. Wat ik fijn vind is dat er geen onnodige toevoegingen zitten in de repen en het een gezonde toevoeging is voor kinderen. Ik gaf de repen mee in het 10-uurtje. Wat ik ook handig vind is dat je altijd een gezonde snack bij je kan hebben als je een dagje weg gaat. Naast wat fruit en rauwkost is een noten/ zaden reep een lekkere afwisseling voor kinderen en volwassenen.

Prijs/ kwaliteit verhouding

Voor de zakjes betaal je 1,49 euro in de go-to shops of op internet en voor een reep betaal je rond de 1,60 euro per stuk. Ik vind het de prijs goed ten opzichte van wat je krijgt. Je zit goed vol van een reep of zakje en ze zitten bomvol. Zeker bij de zakjes zitten er veel noten in. Soms koop je notenmix zakjes en voel je je belazerd omdat er weinig lekkere noten in zitten. Bij de zakjes van Justnuts krijg je waar voor je geld.

Bedankt

Bedankt www.justnuts.nl voor deze heerlijke box vol met lekkers. Neem eens een kijkje op hun vrolijke site voor meer informatie.

 

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking.