Nākd bars + kortingscode

banner nakd review
Review Nākd bars, raisins en nibbles

Ik heb zelf contact gezocht met Nākd of ik hun producten mocht reviewen. Ik had al een aantal keer hun bars zien liggen in de to-go shops op stations en hun concept stond me gelijk aan. Ik kocht zelf al een keer de bakewell tart bar en was verkocht. Ik proefde zelf nooit de andere bars tot ik een doos vol lekkere bars, raisins en nibbles kreeg toegestuurd. Maar zijn deze producten ook geschikt voor de kinderlunchtrommel? Wij gingen het testen.

De producten van Nākd zijn:

pictogrammen
zonder gluten
zonder melk of eieren
zonder toegevoegde suikers
vegan

 

 

 

 

Mening van een moeder(met altijd honger) en een 4 jarige (bijna alles-proever)

Bij het openen van het pakket werden we al enthousiast. Wat had Nākd veel van haar producten naar ons toegestuurd om uit te proberen. We kregen 6 repen, 2 zakjes nibbles en 2 zakjes raisins opgestuurd. Ik heb er voor gekozen om een aantal dingen samen te proeven en een aantal mee te geven in de lunchtrommel bij ons beide. Ik zal je onze top 3 geven uit het oogpunt van mij en die van mijn 4 jarige.

Wij kregen de volgende smaken om te testen. Berry delight reep, bakewell tart reep, cashew cookie reep, rhubarb& custard reep, pecan pie reep, cocoa crunch reep, salted caramel nibbles, coconut bliss nibbles, tangy lime raisins en cherry raisins.

nakd nibblesMoeders top 3:

3. Nibbles in de smaak salted caramel. Ik ben echt een mega fan van van salted caramel en vond hier de smaak echt goed in terug te vinden. Ik wordt echt blij van deze nibbles als tussendoortje.

2. Raisins in de smaak Tangy lime. Wauw wat een smaak sensatie. Je verwacht helemaal niet bij de eerste rozijn dat dit binnenkomt als een knaller. Echt die heerlijk zure limoen smaak. Echt de moderne variant van rum rozijnen.

1.De bar in smaak Bakewell tart. Hoe kan het ook anders dat mijn oude favoriet toch op nummer 1 blijft staan. Ik hou gewoon heel veel van de spijs smaak die in deze bar zit. Het geeft je het warme gevoel van de feestdagen rondom sinterklaas.

 

De top 3 van mijn 4 jarige zoon:

3. De raisins in de smaak Cherry. Mijn zoon is echt gek op kersen en snapte in eerste instantie niet zo goed hoe rozijnen nu naar kersen konden smaken. Dat is wel een beetje gek mama waren zijn woorden. Deze vond hij absoluut erg lekker en het zakje is in twee keer meegegaan in de lunchtrommel naar school.

2. De nibbles in de smaak Salted caramel. Hij vond de nibbles echt geweldig. Hij noemde ze kleine geitenkeutels maar wel hele lekkere.

1.De bar Cocoa crunch. Dit was echt zijn favoriet. Deze smaakt echt super naar chocolade en als mijn zoontje ergens gek op is dan is het chocolade. Het was voor hem dan ook een een verwennerij om deze in een aantal stukjes mee te krijgen naar school. Hij had zelfs een stukje voor mij overgelaten zodat ik hem ook kon proeven.

Geschikt voor de kinderlunchtrommel?

 

Ja, alles producten uit de review kan je meegeven in de lunchtrommel van je kindje. Let wel op dat de repen al zwaar op de maag liggen bij deze moeder. Maar als je een paar stukjes van reep afsnijd kan je deze perfect meegeven als extra verwen momentje in de lunchtrommel. De met smaak gebombardeerde rozijnen en de nibbles lenen zich uitstekend voor een gezond alternatief op snoep en koek wat toch nog vaak mee gaat naar school. Ik legde de juf van mijn kindje uit dat dit geen snoep is maar een gezond alternatief. Je kan het voor je kindje extra aantrekkelijk maken door bijvoorbeeld de producten in een leuk zakje te doen. We gebruikte gave monster zakjes maar deed ook stukjes van de repen in een silicone vormpje in de lunchtrommel.nibbles in monster zakje

Kortingscode

Ben je helemaal warm gelopen en wil je zelf ook eens proeven van deze heerlijke repen, raisins of nibbles? Met de kortingscode HAPPYLUNCHBOXES10 (Hoofdletter gevoelig) krijg je 10% korting op je aankoop bij www.nakd.nl

Ze hebben ook gemende pakketten zodat je van alles kan proeven en je eigen mening kan vormen!!

Bedankt Nākd voor de lekkere en leuke samenwerking.