Nationale Modderdag! 

Op donderdag 29/6/2017 was het nationale Modderdag! Dat is een dag waarin vies worden mag. Wat is er nu lekkerder dan jezelf helemaal in te smeren met modder. 

Modderdag op mijn werk

Ook op mijn werk mochten de kindjes heerlijk vies worden. De kindjes van boven het jaar gingen aan de slag met emmers en bakken vol met modder. We hadden munten, edelstenen en andere schatten in de modder verstopt die ze konden zoeken. Maar het leukste was toch wel lekker in de modder gaan zitten, het door je handen laten gaan en er mee naar elkaar te gooien. 


Ook Modderdag op de BSO

Ook mijn knul mocht op de BSO heerlijk van een last minute Modderdag genieten. De leidsters hadden namelijk de avond van tevoren besloten dat het hun super leuk leek en hebben de hele boel opgezet. Er waren badjes met modder en een blote voeten modder pad! Onze kinderen (die van mij en mijn beste vriendin) gingen et helemaal voor. We hoorde dat ze elkaar insmeerde en keken hoeveel modder er op je schouders bleef plakken! Ik vind het heerlijk om te zien hoe mijn zoon gewoon er heerlijk voor kan gaan zonder bang te zijn dat hij zichzelf vies maakt. Want dat mag met Modderdag, hoe viezer hoe beter!  

Modderdag 2017
Lekker vies worden mag op Modderdag!!
Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/uncategorized/nationale-modderdag/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge