Slaapfeestje in eigen kamer!

Wij zijn vandaag ridders

Hoe leuk vond je het vroeger om iets geks te doen als je vakantie had. Vanmiddag hadden we een heus verkleedfeest thuis met allerlei verschillende outfits die hij met oma en opa op de Koningsdag had gescoord. Van kikker tot piraat we hebben alles aangehad. Op een gegeven moment bleef hij in zijn ridder outfit lopen en hebben zo ook boodschappen gedaan. Nou hij trok flink bekijks in zijn outfit en kreeg heel veel leuke reacties van andere mensen.

Eenmaal weer thuis bedacht ik me dat we ooit een ridder tent bij de Ikea hadden gekocht en die ergens in huis lag te verstoffen. Na wat speurwerk tussen de resterende verhuisdozen vonden we hem! Yes! Ook al was het tentje al lang geleden gekocht voor mijn zoontje was het net een “nieuw” cadeautje. Wat een plezier.

We maakte een plekje leeg in zijn kamer en ik zette vakkundig zijn ridder tent neer. Hij stopte het tentje vol met allerlei mooie spulletjes uit zijn kamer en heeft er de hele middag gezeten. We hebben lekker een broodje in het tentje gegeten en af en toe bracht ik hem een lekkere snack en wat drinken.

Voorzichtig opperde hij een idee

Tijdens het avond eten ging het allemaal over zijn ridder avonturen en hij opperde voorzichtig een idee. “Is het goed al ik in mijn tent ga slapen, net alsof ik aan het kamperen ben”. Waarom niet? Als hij in zijn tent wil slapen dan gaan we dat regelen. Hup zijn matrasje uit bed gehaald en de tent in geschoven. Alle knuffels en spullen die mee moesten werden netjes erbij gelegd. Tanden poetsen, boekje lezen en slapen maar.

Het is toch wel een beetje spannend. Zijn nachtlampje heeft gelukkig een lange draad dus die kon naast het tentje staan en ik moest er toch even bij blijven zitten tot die zich op zijn gemak voelde en me niet meer nodig had. Na 5 minuten sliep mijn vermoeide ridder in zijn riddertent. Wij maken vakantie herinneringen!!!

vakantie kamperen

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/vakantie-verhalen/slaapfeestje-eigen-kamer/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge