Weekoverzicht #5 •Bijna vakantie

Dit was voor mijn zoon al een hele korte week. Dus weinig pauzehapjes maar ik neem je lekker mee door de week heen met andere gebeurtenissen in ons gezin.

Week 15-2017

Maandag

Dit waren de allerlaatste aardbeien van de mega doos die ik kocht. Ze waren niet helemaal meer mooi fris en fruitig zoals ze waren toen ik ze net gekocht had maar goed genoeg voor deze laatste dag mee in de trommel.
Ik vulde de trommel aan met een danoontje die hij had gekregen bij de mac donalds toen hij daar dit weekend met zijn vader naartoe was gegaan. Ikzelf was lekker een weekend weg dus de mannen hadden het rijk voor zich alleen. Ik maakte van een paar plakjes aardbei hartjes die ik erin legde. Het trommeltje kwam bijna schoon weer terug naar huis. Wat zal hij gesmuld hebben zeg.

Dinsdag

Ik nam bij mijn supermarkt een velletje met ei stickers mee. Ook wel de ei- emoticons genoemd. Heel erg grappig verzonnen. Ik gebruik niet alles voor het aankomend paasontbijt dus leek het me leuk om ze ook in een pauzehapje te verwerken. Er moest vandaag appel mee naar school dat werd me gecommandeerd dus dit heb ik maar gedaan. Ik plakte de ei- emoticon gezichtjes op de appel in plaats van eieren. En het resultaat is hartstikke leuk geworden. Ik hoop dat die hard moest lachen om zijn appel toen hij de trommel open deed.

Woensdag

Dit stoere mannetje hoefde vandaag niet naar school want hij moest op controle bij de kinderarts in het ziekenhuis. En aangezien we geen afspraak na schooltijd konden krijgen mocht hij voor een keertje lekker “spijbelen”. We hadden een lekker relaxte ochtend en gingen samen op pad naar het ziekenhuis. Mijn zoon heeft vanaf dat hij 8 maanden oud was het vaak benauwd. Toen hij drie werd is officieel vastgesteld dat hij kinder- astma heeft en gaat nu door het leven met twee verschillende inhalators. Vandaag werd zijn longinhoud getest via een apparaat waar hij een wolkje vooruit moest blazen. Daar is hij voor geslaagd maar hij heeft 8% minder longinhoud dan een gezond kindje van zijn leeftijd. Gelukkig komt het mooie weer in zicht dan gaat ademen ook altijd veel makkelijker dan in de winter.

Donderdag

Vandaag had mijn zoon ook een leuke dag op school maar ik hoefde geen pauzehapje te verzorgen. Ze hadden namelijk paas sportdag en de lunch werd door school verzorgd. Hoe makkelijk kan het zijn en wat leuk dat de school zulke dingen organiseert.

Ik moest natuurlijk wel iets eten vandaag en nam een lekkere fruit salade met meloen mee en wat rijk gevulde crackers waar ik op mijn werk kaas en komkommer op deed. ik had mezelf wel een beetje verwaarloosd de afgelopen 1,5 week op het werk. Ik at weinig en wat ik at was ongezond. Dat is natuurlijk geen goede basis bij een drukke baan. Dus we proberen het maar weer goed op te pakken.

Mijn zoon heeft vanaf vandaag 3 weken vakantie. *Ja!!! echt 3 weken* Het is gewoon een halve zomervakantie joh. Maar gelukkig is zijn vader lekker vrij en ik heb vanaf vrijdag avond ook lekker een weekje vakantie waarin we in ieder geval naar de efteling gaan! Nu al zin in. Ik wordt daar zelf net zo blij van als mijn zoon. Misschien nog iets blijer zelfs.

Vrijdag

Het was taco avond gister en we hadden nog super veel van de vulling over. Ik nam dit lekker mee als lunch op het werk. Ik deed er nog extra salade bij en zo had ik een lekker gevulde buik aan het einde van mijn pauze. We hadden een super rustige dag op het kinderdagverblijf waar ik werk dus een goede afsluiting van de week en het begin van mijn weekje vrij.

Zaterdag

Vandaag moest ik voor een MRI van mijn knie weer naar het ziekenhuis. Dus op naar het LUMC in Leiden waar ik wordt behandeld. Ik mocht bij aankomst me verkleden in een super charmante outfit die bestond uit een hele grote blauwe ziekenhuis broek, een netje voor mijn haar en oordopjes. Het MRI apparaat maakt een heel hard maar monotoon geluid dus daarom de oordopjes. Voordat ik mocht gaan liggen kreeg ik nog een infuus ingebracht die ze gebruiken om Dotarem (contrastvloeistof) in te spuiten. Zo kunnen ze op de MRI goed het weefsel zien waar mijn tumor heeft gezeten of eventueel weer zit. Dit blijft altijd erg spannend aangezien de tumor al eens eerder terug is gekomen. Volgende week krijg ik de uitslag spannend dus!!

Wij hebben dus vakantie. Ik zal de leuke dingen online zetten van onze vakantie zodat er geen totale radio stilte is vanuit onze kant. Tot snel! x

Volg en like me op:
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://www.happylunchboxes.nl/weekoverzicht/weekoverzicht-5-%e2%80%a2bijna-vakantie/
Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge